| Poster |
Message |
Heigo |
Chrysler 300M esitulepirni vahetus
Proovisin foorumist otsida ja googeldada aga no ei suuda leida. Kuidas siis saab 300M'l seda esitulepirni vahetada? saksakeelsest user manualist midagi leidsin, aga keelebarjäär jääb ette ja ei saa hakkama. On kellegil ehk mingisugust piltidega õpetust või põhjalikult seletavat teksti kuidas antud toimingut teostada?
| 20.09.2008 at 13:15 |
|
antennimees
|
Tegelikkuses tuleb stange eest ära võtta ja siis saad tule kätte ja vahetadgi pirni ära. Kui sul on aga piisavalt pisikesed käed ja kannatust/kogemust siis piisab ainult tule lahtilaskmisest (2 kruvi ülevaltpoolt) ja saad tuld natuke eemale ja siis oma pisikeste käekestega vahetadki sealt pilust. Gabariidipirni vahetuseks ei aita ka pisikestest kätest, pead ikkagi tule kätte saama.
| 20.09.2008 at 13:25 |
|
Heiti |
Kas mitte logari sees üht kaant pole.Olen ka kaht 300m omanud aga enam ei mäleta. |
| 21.09.2008 at 17:19 |
|
Occassion
|
quote: Heiti: Kas mitte logari sees üht kaant pole.Olen ka kaht 300m omanud aga enam ei mäleta.
jah seal on üks stange kinnitus mis ka lahti tuleks keerata. |
| 22.09.2008 at 18:11 |
|
fleetwood |
nuh,mul just teises teemas värske kogemus.pean ütlema,et parktule vahetus on lihtsaim - 1,5 tundi ja pirnid on vahetatud.teema käib logarite alt,pikakäistega särk seljas,sest muidu tiiva terav äär lõhub käsi.ja nikerdamist on palju - näpitsatega lahti kobamisi,pesa välja ja näpitsetage tagasi.
ma ei taha mõeldagi,mis siis saab,kui esitule pirne vahetama hakkan.
soovitan kõigile soojalt - aja kokku hoiuks minge teenindusse. |
| 24.07.2009 at 09:38 |
|
2koma8 |
Niisiis:
Logaris on u. stange ülemise serva kõrgusel üks kummilatakas. See tuleb eemaldada.
Seejärel võtad padrunikomplektist mõlemad pikendused ja padruni ning keerad lahti mutri mis paistab logari avast.
Keera lahti ja eemalda tuld fikseerivad poldid, tõmba stange nurk eemale(sealjuures olles vapper ja julge) ja saadki tule kätte.
|
| 02.08.2009 at 18:52 |
|
befree |
as simpel as it is
mul neid hulgi old ja nii see käib jah - mitte et mul oleks vaja old pirni vahetada aga yhel vahetasin mootori, teisel kasti, kolmandal stange ja tule jnejne |
| 02.08.2009 at 19:06 |
|