Poster |
Message |
ICE
|
Line-X / Speeliner reklaamjutt teemal kastipõhjade katted
http://www.line-x.ee/
Täiesti viimasepeal toode.
10.09.2008 at 23:00 |
|
Vanaisa
Moderator |
huvitav, kas selle line-x kraamiga oleks mõttekas ka raami/auto põhja katta?
Jah, kallis ta ju on aga vastupidavus tundub ka hea olema?
10.09.2008 at 23:22 |
|
ICE
|
Vanaisa, vastupidavus on väga hea. Ma olen teinud sellega isegi bussi põranda, kus ta saab trampimist kogu aeg.
Muide, hinnad on räägitavad :P
11.09.2008 at 08:26 |
|
Vanaisa
Moderator |
quote: DC ICE: Vanaisa, vastupidavus on väga hea. Ma olen teinud sellega isegi bussi põranda, kus ta saab trampimist kogu aeg.
Ei, mul kõik raamid ja põhjad tehtud - lihtsalt hakkasin mõtlema, et tundub tegu olevat sellise pool-igavese asjaga....
Aga igatahes tänud pakkumast, jätan meelde ja ehk järgmise auto põhja ja raami peal proovib järgi.....
11.09.2008 at 14:17 |
|
Kummipuru
|
quote: DC ICE: Vanaisa, vastupidavus on väga hea. Ma olen teinud sellega isegi bussi põranda, kus ta saab trampimist kogu aeg.
Kui palju räägitavad?
Vaatasin, et neil kodukal ainult Eurokastikate variandid hinnakirjas. Kas on kogemusi palju näiteks Ram 2500 (pikk kast) kasti katmine maksta võiks?
11.09.2008 at 14:27 |
|
erki2000
|
quote: Vanaisa: huvitav, kas selle line-x kraamiga oleks mõttekas ka raami/auto põhja katta?
Jah, kallis ta ju on aga vastupidavus tundub ka hea olema?
raame võib katta küll vastupidavus eluaegne aga keerukas teostada vaja puhast raami. Ralliautodel on plastikust teisaldatavad põhjad neid kaetakse väga palju. |
14.09.2008 at 09:14 |
|
erki2000
|
http://www.diamondbackcovers.com/pictures_o.asp
http://www.line-x.ee/
Küsige kasti katmise line-x pinnakttematerjaliga ja luukide kohta.
erki@line-x.ee
telefon: 51 84 083 |
14.09.2008 at 16:45 |
|
ERAK
|
Tere siinsed härrad 
Ma ei hakanud uut teemat tegema- loodan, et ei kustutata :o
mida arvata kogu auto ülemögistamisest selle line-x'ga? Kuidas kestab meie kliimas? Ning kas seda siin meil Eestis ka tehakse? on kellegil kogemusi?

Tundub, et "mujal" tehakse ja ehk on kestvam kui tavaline autovärv? Selle mögina eelis oleks ka see, et kere eeltööd ei peaks olema võrreldes värvimisega nii filigraanselt tehtud, või mis? Mul oli plaanis oma kastikas matt-mustaks teha, etsiis ...võibolla head argumendid kõnealuse mögina kohta kallutaksid otsuse värvi kahjuks ja Line-x kasuks 
Laske tulla arvamusi ja kogemusi sel teemal.
Head!
ERAK
rehvide müük |
14.09.2008 at 19:13 |
|
erki2000
|
tere
Oleme Line-x Eesti ja Balticumi esindus. Olen käinud USA-s line-x koolitustel ja olen ilmselt kõige pädevam küsimustele vastama. Line-x peab vastu igas kliimas tema temperatuuri taluvus on -40kraadi kuni +160kraadi. kindlasti on kestvam kui mis tahe värv. Sisuliselt on eluaegne ja korrosiooni kindlus on maksimaalne kui tööprotsess on korralikult tehtud. Seda saame teha Tallinnas Lohu tn.12. kindlasti peab ettehelistama ja projekti koos läbiarutama. Tõsi ta on et aluspind ei pea olema nii filigraanselt viimistletud, suuremad mõlgid on mõistlik eemaldada, võtab materjal ju täpse aluspinna reljeefsuse. aga 0,5 mm sügav kraaps kül näha ei jää. On ka endal üks auto üleni line-x -ga katta. Tõsi ta on et välimus jääb sünge nagu sõjaväe auto.
Erki
Line-x
erki@line-x.ee |
14.09.2008 at 20:45 |
|
wahur |
quote: erki2000: tere
. . . Tõsi ta on et välimus jääb sünge nagu sõjaväe auto.
Tere
Aga miks peaks välimus sünge jääma?
Ei ole ise asjasse nii väga süvenenud, aga kas seda va line-x'i siis omakorda värvida ei ole võimalik.
Mnjah, kuigi siis vast kaob jälle asja mõte ära, kui panna suht kriimustuste kindel asi alla
ja siis ikkagi kahjustuste suhtes tundlikuma värviga üle teha 
Kõike paremat,
wahur |
14.09.2008 at 22:00 |
|
erki2000
|
Käisin eelmisel nädalal koolitusel inglismaal. Nüüd on seda tõesti võimalik värvida Dupont värviga aga sinna sisse segatakse 3 lisa komponenti. ja tulemuseks on tugev pind, aga kindlasti mitte nii tugev kui on line-x ise. Sellist uutset Dupont värvide süsteemi ei ole veel mujal euroopas kui ainult inglismaal. Suhtleme inglstega tihedalt ja kui kellelgi on kindel soov mingi suurema projekti tarvis siis veidi üle nädala ja meil on värv käes. ka line-x omal on meil pigmente aga need pigmendid ei kannata UV kiirgust. materjali omadused ei muutu UV -ga aga imeb välja pigmendi. Nii et kui keegi tahab saada halli garaazi põrandat siis saame seda kindlasti teha, sinna UV kiirgus vast ei ulatu.
Erki
Line-x
|
14.09.2008 at 22:41 |
|
ERAK
|

netiavarustes leidus värvilisi üleni Line-x'd masinaid ka 
Tulen vaatan homme seal Lohu 12's oma silmaga need võimalused üle.
rehvide müük |
15.09.2008 at 00:55 |
|
cipo |
Ma ei tahaks olla selle käsipesula töötaja, kellele sellise värvikattega auto tuuakse 
Kui sul on mingi tõsine kastikas ja tõsiselt pohh, milline ta välja näeb siis küll, aga kui on tegemist natukenegi AS Trossi moodi "kroomipoleerijaga" siis see asi vist ei õigusta ennast? Tundub, et tegu on ikka lõpptulemuses suhteliselt kareda/poorse/sittakülgeimava materjaliga, mis pikemas perspektiivis peaks ikka jube välja nägema - või ma eksin? Mingi jõhkra ja eriti plekkimõlkiva survepesuriga äkki saab puhtaks?
15.09.2008 at 12:38 |
|
ERAK
|
quote: cipo: Ma ei tahaks olla selle käsipesula töötaja, kellele sellise värvikattega auto tuuakse 
Kui sul on mingi tõsine kastikas ja tõsiselt pohh, milline ta välja näeb siis küll, aga kui on tegemist natukenegi AS Trossi moodi "kroomipoleerijaga" siis see asi vist ei õigusta ennast? Tundub, et tegu on ikka lõpptulemuses suhteliselt kareda/poorse/sittakülgeimava materjaliga, mis pikemas perspektiivis peaks ikka jube välja nägema - või ma eksin? Mingi jõhkra ja eriti plekkimõlkiva survepesuriga äkki saab puhtaks?
Ma ei tahaks olla ühegi käsipesula töötaja 
Kastikas on sel määral "tõsine" et vahel ikka temaga võsas ragistada tahaks, ilma stressita, et oih näe oksake kriimustas värvi jne.
Nu käisin, jõllitasin täna lähedalt seda line-x'i. Ütleme, et sellega töödeldud pind jääb küll kare kuid mitte poorne ning sitta imab külge mistahes materjal- selle vastu aitab keemia ja survekas (tummine survekas on olemas )
Usun, et hullem stress oleks autopesijal värvile kuivavate veeplekkide, tihendist värvile jooksvate nirede jmt. kui line-x' ga töödeldud auto pesemine.
Minu otsus: kui hind (hinnapakkumist koostatakse juba) verd ninast välja ei löö, siis lasen oma auto sellega üle teha!
rehvide müük |
15.09.2008 at 13:28 |
|
erki2000
|
quote: cipo: Ma ei tahaks olla selle käsipesula töötaja, kellele sellise värvikattega auto tuuakse 
Tegemist ei ole poorse materjaliga. tegemist on reljeefse materjaliga. Sitta külge see ei ime kui ei usu helista ja võin tõestada. Puhastamiseks piisab täiest suirvepesust ja leotus ainest kui on kauem mustana seisnud. aga kui sopaseest tulles kohe üle pesta ja kerge vaha kiht peale jätta siis järgmisel korral on puhastamine veelgi lihtsam.
|
15.09.2008 at 16:32 |
|
cipo |
Ma ei leidnud õiget sõna selle pinnareljeefi kujundamiseks, sellest sõna "poorne". Kare on ta igaljuhul ja kareda pinna puhtana hoidmine on raskem, kui sileda. Mitte pahapärast - ma tean ka seda materjali - sellepärast ma ei kujutagi ette, kuidas seda autoküljes puhtana hoida. Martin460 saadaks sellise auto vahatamise vist pikalt või teistpidi - rämedalt kõliseva kauka eest saab kõik tehtud.
15.09.2008 at 17:10 |
|
BENBEN
|
Noh, kui juba kiitmiseks läks siis, Ameerika Autol on müügis olev Dodge Ram'i kast seest ja porikoopad mingi analoogse asjaga tehtud, võib vaatama minna, müügimees tutvustab. Ja oranzil Mustangil said ka porikoopad tehtud. Käidi kohapeal tegemas. Rellakaga läks tükk aega enne kui jagu sai...oli vaja koobast modida hiljem. Saab materjali värvi ja reljeefi valida.
15.09.2008 at 22:12 |
|
brougham |
Vöib soovitada ka Meelis Köivu 52 59772, meeliskoiv@hot.ee
tema paigaldatav segu on pärit www.speedliner.com
Olen väga rahul
15.09.2008 at 23:04 |
|
erki2000
|
Line-x ja Speedliner ei ole omavahel ülse võrreldavad oma vastupidavuse poolest ja tehnoloogialt. Maailmas on liider ikka line-x. Ja kindlasti ka kõige pikema kogemusega. US Army on selle heaks kiitnud ja on kasutusel sõjatehnika katmisel (allveelaevad, helikopterite alumised osad, Laeva tekid, kiivrid, majade konstruktsioonid jpm.) |
16.09.2008 at 09:56 |
|
Valmet
|
Mida selle line-x`iga veel teha saab? Kas selle kapi alla saab panna ruumi kokkuhoiu mõttes?
16.09.2008 at 21:48 |
|
Meelis
|
quote: erki2000: Line-x ja Speedliner ei ole omavahel ülse võrreldavad oma vastupidavuse poolest ja tehnoloogialt.
Line-x ja Speedliner tõesti erinevad tehnoloogialt ja ei ole võrreldavad vastupidavuse poolest 
Numbrid räägivad enese eest : http://www.speedliner.com/speedliner-1000-vs-line-x
Speedlinerit on võimalik toonida mistahes tooniga kaasaarvatud metalliktoonid ja toode on UV stabiilne.
Mõningaid näiteid leiab siit:http://www.speedliner.com/exterior-applications
Aga ehk rohkem seda teemat ei risusta ja edasiseid aruteluid pihustatavate katete teemal võiks jätkata siin:http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=22672&page=2 |
20.09.2008 at 19:37 |
|
erki2000
|
quote: max000: Tekkis ka mul vajadus miski katte järgi.Põhieesmärgiks vee ja lume eemalhoidmine,ehk siis ei pea olema tingimata jäik,kui on olemas ka piisavalt tugevaid presente vms.
Kastiks 2m Chevy Silverado kast.
Eelistatud muud variandid,kui mõnelt netilehelt tellimine!
Lihtsam ja parim Line-x helista 51 84 083 saad aja, ootad 3-4 tundi ja saad kätte valmis toote, peale mida ei pea kunagi enam oma pead vaevama. |
05.10.2008 at 16:07 |
|
max000 |
Kas see hoiab kastis olevad esemed vihma ja lume eest kaitsud?
Ma arvasin,et tegemist pinnakattematerjaliga.
|
05.10.2008 at 16:18 |
|
Ri-Q.
|
Väga veider, teema on pühendatud tavalisele kastikattele, aga iga teine postitus kiidab miskit Line-x-i, mis ei puutu üldse asjasse.
05.10.2008 at 16:33 |
|