| Poster |
Message |
_siim_ |
5,7 diidel,õlirõhk kaob ära soojast peast
kas on võimalik,et see tuleneb vigasest hüdrotõukurist? |
| 06.10.2008 at 11:43 |
|
Timo
|
Ei usu, et tõukuri viga, pole kohanud vähemalt. kui see üldse võimalik, siis see tõukur peaks väga jubedat häält tegema. saalesid kahtlustaks.
| 06.10.2008 at 12:09 |
|
_siim_ |
tõukur lagunes korra laiali natuke 
sai jupid kokku tagasi lapatud,prooviks,aga jah soojaks minnes kaob rõhk ära.
Krt ei viitsi kohe hakata seda mootorit jälle lahti kiskuma ,mingid kiirkinnitused mootorile tegema 
|
| 06.10.2008 at 12:40 |
|
mikk
|
Kas sul mootori õli radikas on,kui ei ole siis alusta sellest.See on katsetatud variant et ilma õli jahutuseta jääb soojast peast
tühikäigul õli rõhk väikseks,ja kuidas sa õli rõhku mõõdad{mis tüüpi andur-kell}.
| 07.10.2008 at 15:36 |
|
_siim_ |
tegelikult vist asi palju hullem...
mootor on taastatud usas ja pärast seda sõitnud mingi 2000km minu käes
õli oli vähe sees,kuna oli vahepeal õlifiltri juurest lekkima hakanud,4-5 liitrit läks peale(ca 8 käib sisse).avastasin kui tõukuritele enam ei jätkunud.
järelikult said saaled hukka?
eks enda viga ka,korra oli anduril juhe tagant ära ja kohe korras 1 andur on/off tüüpi)
nüüd on jah nii, kui mootor soe hakkavad kõik tõukurid plagisema....
katsetan veel paksema õli ära´,ehk aitab
|
| 07.10.2008 at 18:46 |
|
Trammijuht
|
Njaa see on kyll äge et sa minu autoga kuskil salaja 2000 km maha oled sõitnud! |
| 17.12.2009 at 21:01 |
|
_siim_ |
quote: Trammijuht: Njaa see on kyll äge et sa minu autoga kuskil salaja 2000 km maha oled sõitnud!
oki oleks pidanud siis kirjutama igale poole sõber ette w vahet pole,lõpptulemus on sama,mootorist asja ei saanud. |
| 18.12.2009 at 00:31 |
1 edit. Last edited 18.12.2009 at 00:32 by _siim_
|
figaro |
Siim.
Tuttav teema.Olen palju kräunutanud 5,7d.Hea erk mootor,kui kõik korras on.
2. Tehniline soovitus,kui mootori maha võtad mõõda ära nuka saaled-nende ellips,tõukuri pesa ellips,oska hinnata raamsaale-kepsusaale vaatluse tulemusel kas vända jooks on õige.
5,7d on õrn mootor,nagu suhe naabrinaisega-kui kuivale jätad paar korda, nii raisk vända jooksu viltu kisub.
3.Praktiline soovitus,kui sul raha on ja auto on armas millega tahad pikalt ja kummivilinaga sõitta,siis pane peale 6,2d ja 700 kast, saad kütuse kuluks 8,5l/sajale.
4. Kui sul ei ole ühte ega teist ja kogemusd puuduvad SIIS HELISTA MULLE, äkki ostan su usaraua ää,kui asi on huvitav.Mootor ja käimar jäta endale.
Edu sulle.Pea alati meeles,kui usaka soetad nii rahakotist tuul kõikseaja läbi viliseb!!!!. |
| 19.12.2009 at 18:49 |
1 edit. Last edited 19.12.2009 at 19:29 by Vanaisa (Moderator)
|
Amor |
vot seda ma tahaks küll, et mu 6,2d võtaks vaid 8,5l sajale...mida selleks tegema peab?
praegu alla 11 pole saand ka siis kui sai tuhatkond km trassil sõidetud. Samas ei tea, mis käimar mul on, seega võib selles jama olla!
sorry for OT, kuid vastust tahaks ikka teada! |
| 19.12.2009 at 20:57 |
|
_siim_ |
Tegemist pole minu autoga nagu eespoolt lugeda saab,ma lihtsalt olin nõu ja jõuga abiks sellel tollajal,eelpool kõnelenud isiku käest võid küsida kas ta müüb oma vanaraua sulle maha . |
| 20.12.2009 at 19:33 |
2 edits. Last edited 20.12.2009 at 19:34 by _siim_
|
figaro |
Amor.
Tõsi see,et mul oli pandud 6.2d+700kast Olds Delta Rojale Brougham 88 peale ja sõitsin,kui kasutasin sinist kütet 8.1-8.5l-100km peale,kiirust ie olnud üle110km.
Kui kasutasin valget diislit siis küttekulu oli 9.5-9.8l/100le.
Sinise küttega vedas tagaratas alati kaunis pika vile lahti,valge küttega seda ei juhtunud nii pikalt,või ie tulnud mingit piuksu.
Mootor oli ääretult heas korras,klapib,pump,kett jne.
Sind võibolla huvitab mis sellest Oldsust sai. Kujuta ette,müüsin maha 5 sekundiga Tallinnas Sõpruse kino juures, peale seda, kui üks härrasmees oli kümmekond tiiru
ümber auto käinud,minu küsimise peale"et kas midagi on pahasti" vastas härra vene keeles,"ma ostan selle auto ära".Hinnna ütlesin nalja pärast sellise, mida isegi tagantjärele ei usuks.Härra sirutas selle peale käe ja oligi auto müüdut.
Sellel aastal vestlesime omavahel,Ta kutsus mind Oldsi vaatama,kostis et on investeerinud sinna lisaks 150000.Ainult USAst ja originaali.
Elu on kuradima ilus ja vahest kurb kui loobud armsast pereliikmest.
Aga mul seisab garaasi nurgas USA Detroidi tehase 6.2d+uus turbo.
Otsin huvitavat alust kuhu see peale müdisema panna,et mõnuga saaks kulgeda ja p i k a l t.Tunnistan,hing on haige ja igatseb USA raua järele! |
| 20.12.2009 at 23:36 |
|
_siim_ |
Eelmainitud mootor oli ka detroidis taastatud,neeger+sepavasar olid tööriistadeks ma usun. |
| 21.12.2009 at 02:20 |
|
Trammijuht
|
võix selle teema juba ära unustada 5.7 diisel on minu jaoks ajalugu, ja kui vanarauda keegi osta tahab minge kuusakoskisse või helistaga aga siimule kui ta nii rõõmsalt vana rauda myyb.. mina ei myy ei rauda ega autot. Head Aega. |
| 26.12.2009 at 20:52 |
|
|