register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Ford Econoline E150  
Poster Message
norex

Ford Econoline E150
Kiirendamisel auto väriseb nagu oleks gardaani vahelaagri kumm väga pehme. sellel autol vahelaagrit aga polegi. Värin on tugevam pöördel kiirendamisel,sirgel pole vahest üldse. All paistavad kõik asjad omal kohal olema
22.12.2008 at 18:51
ammi

Ford Econoline E150
Ja kas kardaaniristid on korras??
22.12.2008 at 21:16
norex

Ford Econoline E150
kardaanirist peaks ju häält tegema,kõlksuma. olen noo sõitnud u 15000km. kui rist läbi,peaks laiali juba olema
22.12.2008 at 21:23
Märt
Ford Econoline E150
pakuks käigukasti õli, nuusuta:)

23.12.2008 at 06:06
norex

Ford Econoline E150
kasti õli kevadel vahetatud,mingeid lõhnasid küljes ei olnud. praegu ka ei ole. just pöördel kiirendamisel on asi eriti hull,näiteks ristmikul pöörde tegemisel.Sirgelt paigaltvõtt ja kiirendamine on ok. ja veel olen tähele pannud et külm auto seda pulli ei tee,läheb soojaks,ja kõik hakkab jälle.Täitsa müstika
23.12.2008 at 10:42
Timo

Ford Econoline E150
Üks variant veel differ, näiteks satikate võll kulunud, ei ole õige hambumine enam. Endal korra selline jama olnud. Ja kui sul jama eriti pööretel, võibki sama asi olla.
Enda omal nägi asi selline välja:

23.12.2008 at 10:50 1 edit. Last edited 23.12.2008 at 10:57 by Timo
norex

Ford Econoline E150
vot sellist asja mõtlesin ise ka,aga kevadel sillas õli vahetades ei leidnud sealt mingeid lisasid,näit. metallipuru. Sild on piiratud libisemisega ja ülestõstetud rattaid keerates et tunne kahjuks midagi. ka sõites ei tunne loksusid,see selline pehme ludin,täpselt nagu vahelaagri kummi kulumine. ja kõik see toimub kusagil põhja all.kontrollisin ka mootori ja kasti padjad üle,korras on
23.12.2008 at 11:05
norex

Ford Econoline E150
kui kellelgi on samasugune auto,pakuks välja sellise mõtte. vahetaks hetkeks autosi,mina saaks teada kuidas korras auto käitub,ja äkki siis tuleb mingi põjapanev idee.Kui keegi viitsib jännata siis oleks tänulik. Rainer 56669958
23.12.2008 at 11:13
splend
Ford Econoline E150
kontrolli vibratsioonileevendit. kas raskus on ikka küljes.
26.12.2008 at 22:43
Tank1
Ford Econoline E150
No põhjuseid võib väga mitmeid-loodetavasti lihtsaid olla.Minu bussil näiteks samalaadne anomaalia-põhjus oli rataste küljes olev lisaraskus(pori/jää/lumi).Viga muidugi minus endas.Peab hoolikamalt sõiduvahendeid pesema-KA ALTPOOLT.
Seda värinat võib teha ka suvaline puks või isegi poolpidune amort-mille korrasolekut on endal suht raske kontrollida.
Samas ei saa välistada mootori/käigukasti patjade teatud väsimust-seda palja silmaga ei näe.
Krt,mul ükskord keresse vastukäiv sumpa tekitas sama anomaalia.

Ja muidugi parim kild,mida olen endale värskelt soetatud autol(küll mitte usakal) näinud.Värina põhjuseid otsides jõudsin mootori patjadeni/kinnitusteni-keegi kurask oli mootori patjadest poldi läbi puurinud ja nii oli plokk jäigalt tala küljes kinni!

27.12.2008 at 11:54
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Ford Econoline E150  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.