register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : VAN-ile kärukonks.  
Poster Message
iisak

VAN-ile kärukonks.
`98a. Expressile siis (eemaldatavat) konksu tarvis. Varsti vaja haagissuvilat vedama hakata.
Keegi rääkis, et USA munakas ei sobi Euroopa haagistele. Kui õige jutt see on?
Kui kellelgi on üle või mingi lahendus pakkuda siis olen juba ette tänulik!
31.01.2009 at 21:51
iisak

VAN-ile kärukonks.
Ei oska siis keegi aidata?
01.02.2009 at 15:21
Märt
VAN-ile kärukonks.
milline eemaldatav?
Mul on Saabil ja Durangol sama konks kasutusel. Kui Sul on see kinnitus juba olemas, siis saan laenata. Olemas on nn väike ja suur muna mõlemad

01.02.2009 at 16:10
Vanaisa

Moderator
VAN-ile kärukonks.
kas mitte kärutootjad igasuguseid munasid eraldi ei müü?
01.02.2009 at 16:40
VANFAN

VAN-ile kärukonks.
quote:
iisak:
Keegi rääkis, et USA munakas ei sobi Euroopa haagistele. Kui õige jutt see on?

Täitsa õige jutt on see!
Ei saa täpselt aru,et mis osa sa nüüd saada tahad,kas kogu kupatust või ainult teisaldatavat munaka osa? Viimase sain mina AB-st omal ajal. Neid veel erinevat mõõtu ka peaks olema ehk siis pean silmas kõrgust,et käru ikka parlanksi jääks. Munaka saad osta suvalises varuosa poest...
01.02.2009 at 16:45
iisak

VAN-ile kärukonks.
quote:
VANFAN: Täitsa õige jutt on see!
Ei saa täpselt aru,et mis osa sa nüüd saada tahad,kas kogu kupatust või ainult teisaldatavat munaka osa? Viimase sain mina AB-st omal ajal. Neid veel erinevat mõõtu ka peaks olema ehk siis pean silmas kõrgust,et käru ikka parlanksi jääks. Munaka saad osta suvalises varuosa poest...

Mul on vaja just seda ärakäivat osa. Autopoolne komplekt on olemas. Vaadake pildi pealt!
01.02.2009 at 17:03 1 edit. Last edited 01.02.2009 at 17:12 by iisak
VANFAN

VAN-ile kärukonks.
Siis vuta-vuta AB-sse. Enne mõõda käru kõrgus ära ja siis arvuta veits et oleks sobiv kõrgus
Võin sulle proovimiseks enda oma laenata. ma kah suvilat vedand ja seisab taga enam-vähem horisontaalselt.
01.02.2009 at 17:13 1 edit. Last edited 01.02.2009 at 17:14 by VANFAN
iisak

VAN-ile kärukonks.
quote:
VANFAN: Siis vuta-vuta AB-sse. Enne mõõda käru kõrgus ära ja siis arvuta veits et oleks sobiv kõrgus
Võin sulle proovimiseks enda oma laenata. ma kah suvilat vedand ja seisab taga enam-vähem horisontaalselt.
Super!
5209320 kui viitsid helistada. Kui oled Tallinna inimene siis äkki proovime juba täna ära?
01.02.2009 at 17:18
VANFAN

VAN-ile kärukonks.
Laagris olen.....5166444 Jaanus
01.02.2009 at 17:21
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : VAN-ile kärukonks.  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.