| Poster |
Message |
kuripiiritus
|
Lift Kit
Ommik
Netis kolades sai satutud selliste jullade peale:

Väidetavalt 2,5" lift expeditionile. Kuna kirjade järgi "iizi intsall" ja hind ka pea olematu, siis võiks ju monteerida sellised, kasvõi esialgu ainult pikenduse mõttes.
Nüüd küsimus teadjamatele. Jutu järgi on, et viskad need külge ja kõik. Muu peaks jääma nii nagu on ja elu peaks olema lill.
Aga kas tegelikult ka nii on, või on ülejäänud silla/vedrustuse vidinad selle võrra suurema koormuse all ja panevad paarisaja kilomeetriga pildi tasku.
| 16.02.2009 at 15:03 |
|
Astro SS |
Lift Kit
Palju amordi käiku on ?
| 16.02.2009 at 15:10 |
|
kuripiiritus
|
Lift Kit
hetkel on default amordid. peab kuskilt dokumentasioonist uurima, aga seda ilmselt palju pole. Ühte pidi jääb siis ühesõnaga käik lühikeseks?
| 16.02.2009 at 16:29 |
|
Astro SS |
Lift Kit
Minu soovitus, kui tahad 2.5 tõstet, siis tõsta putkat (sellele on vähemalt võimalik ARK'st luba saada)
| 16.02.2009 at 16:37 |
1 edit. Last edited 16.02.2009 at 16:39 by Astro SS
|
PPV69 |
Lift Kit
Sul see tank ju parajalt raske, vedrud ka aja jooksul väsinud, ma kahtlustan, et kas see 2,5" eriti silma torkab.
Huvi pärast võid ju tungiga masinat tõsta(mõõdulindiga siis mõõda maapinnast koopaääreni enne ja peale tõstmist) ja siis vaata kuda välja näeb(proovi ka sisse istuda ja hinda mugavust igapäevasel sõidul, kuigi see 6cm eriti sisseistumist ei tohiks segada).
Uuri mõnest 4x4 foorumist, kas keegi sellele masinale on paigaldanud, suuremate tõstetega on see jama, et kardaani nurgad lähevad liiga suureks aga 2,5" ei tohiks veel miskit hullu teha. |
| 16.02.2009 at 17:15 |
|
kuripiiritus
|
Lift Kit
seda leab küll, mis amordid on aga nende käiku ei suuda kül leida. Tungimisega visuaalne kontroll on hea mõte. peab ära proovima. Ise mõtlesin, et see tõste oleks nii väike, et kui just selle auto spetsialist ei ole, siis vast silma ei hakka. Teeks ära ja sõidaks ausa näoga.
| 16.02.2009 at 17:54 |
|
jaak
|
Lift Kit
Tean seda lift kitti ja kogemus selline, et kui su expeditionil on ees alulääbad alumised, siis sobib. Kui on rauast, siis ei sobi. Probleem selles, et pooltelje tolmulutt hakkab vastu alumist õõtsa käima ja ülemine zarniir kukub vastu vedru, kui ratas rippesse läheb. Oleme sedalaadi asju mõned paigaldanud klientidele. Sedalaadi kõige asjalikumad Level-Liftid on Pro Compil. |
| 17.02.2009 at 00:17 |
|
reimo |
Lift Kit
Panin sarnase "kiti" (küll kohapeal rauast treitud ja 2" ) paar aastat tagasi oma Grand Cherokeele alla. Kõik muu jäi originaaliks. Kannatas sõita küll. Mul muidugi olid vedrud juba väsinud, nii, et tegelik tõste jäi väiksemaks. Ma ei tea mis exploreri põhja all on, aga talasildade puhul jäid ainukeseks häirivaks asjaks, et rool oli viltu (on siiani) ja kuna panhardi kinnitusi ringi ei teinud, liikus esisild tsentrist vasakule ja tagasild paremale. Praeguseks on ees pikemad vedrud, taga endiselt puksid vahel, nii, et kui tahad odavalt väikest tõstet, siis peaks asi sobima küll (Jaagu kogemust muidugi arvesta ka, äkki tuleb lihtsalt väiksem tõste siis teha)
| 27.02.2009 at 20:37 |
|
kuripiiritus
|
Lift Kit
Niih, sai garaažis käidud ja siis tuli ka vana teema meelde ja sai ära proovitud kuidas 2,5" tõste välja näeks. Tulemus oleks selline:

Kui ei teaks, siis ei pakuks küll esimese hooga, et mingi tõste oleks tehtud. Eks kui mingeid jubinaid jälle tellib, saab kaasa panna ja siis vaatab juba lähemalt.
| 29.12.2009 at 15:17 |
|
BlueStang
|
Lift Kit
väga jäik variant - mustangile on näiteks valitava kõrgusega Lift Kitti saada, kõrguse regulaator otse controlarmi küljes
http://www.andysautosport.com/ford/1994_1998_mustang/suspension/control_arms/steeda/sted00181558.html |
| 29.12.2009 at 16:28 |
|
mikimouse |
Lift Kit
quote: Astro SS: Minu soovitus, kui tahad 2.5 tõstet, siis tõsta putkat (sellele on vähemalt võimalik ARK'st luba saada)
kas tõstega siis tekib ÜV-l probleeme?
| 29.12.2009 at 20:13 |
|
Astro SS |
Lift Kit
quote: mikimouse: quote: Astro SS: Minu soovitus, kui tahad 2.5 tõstet, siis tõsta putkat (sellele on vähemalt võimalik ARK'st luba saada)
kas tõstega siis tekib ÜV-l probleeme?
Jah, saad ka suunamiskirja tehnokomisjoni .....
| 29.12.2009 at 21:36 |
|
Romek
|
Lift Kit
Miks Sa üldse tõstet teha tahad?
edit: Ah jaa, nüüd nägin. Esimese postis kirjas.
Sellega selline lugu, et esialgu väike tõste, siis natuke suurem rehv, siis veel tõstet juurde, kuna rehv ei mahu koopasse ära, siis avastad, et sõidumugavus on kadunud (vähemalt kehvem) ja bensukulu kah suurem, kui enne jne.
Selle auto jätaks ma nii, nagu ta tehasest tuli. Saab naine ka sõita jne.
| 29.12.2009 at 21:57 |
1 edit. Last edited 29.12.2009 at 22:06 by Romek
|
berg_CSG
|
Lift Kit
Niipalju, kui ma ise sarnaseid lift kit-e olen paigaldanud, siis soovitan peale installi ka tööasendis korra kõik kummipuksid lahti keerata ja kinni tagasi, muidu jäävad pingesse ja deformeeruvad kiiremini.
| 30.12.2009 at 01:01 |
|