| Poster |
Message |
rescue
|
camaro esitulede tööle saamine
Tervus...mure siis järgmine: nimelt lüliti alt tuled ei toimi lülituvad sisse automaatselt süütega tänu andurile mis neid teatud valguses lülitab, samuti on kadunud ka valgustus spido plokist kaasa arvatud läbisõitu näitava tablooga, muud tuled näiteks naq SES, air bag, brake jne põlevad ja kustuvad ära peale kontrolli, põlema jääb air bagi tuli...kui süüde sisse keerata siis korraks on tagasi nii taustvalgus kui ka tabloo valgus ja siis kaob hetkega. Kaitsme ploki vaatasin üle, kaitsmed terved kas kusagil veel mingi kaitse või siis relee vms olemas võib olla mis ennast peedistab?...lisaks tekkis küsimus, kuna mootor oli maas siis installi käigus jäi yle yks massi juhe mis nagu ikka massi juhtmele kohane vasest ja punutud. nimelt juhe kinnitub esimese poolraami külge vasakul pool mootorit, oma peaga kinnitasin selle juhtme teise otsa karteri poldi alla aga võimalik et sealt kogu se jama pihta hakkab?...äkki oskab keegi kuidagi juhendada, mida teha edasi, elektriku juurde minna ei taha ja mitchelli proge on ka otsa saanud.
Marko |
| 11.03.2009 at 18:37 |
|
antennimees
|
Kas tulede lülitist gabariidid lähevad põlema? Kui tuled lähevad automaatselt põlema kas siis gabariidid ka töötavad?
| 11.03.2009 at 19:55 |
|
rescue
|
quote: antennimees: Kas tulede lülitist gabariidid lähevad põlema? Kui tuled lähevad automaatselt põlema kas siis gabariidid ka töötavad?
jah gabariidid hakkavad tööle lylitist ja kui käivitada mootor siis hakkavad toole ka suured laternad ja endiselt põlevad gabariidid, ning salongis näidikute plokk ikka kutu.
|
| 11.03.2009 at 20:25 |
|
antennimees
|
Kui suured tuled lülitist ei lähe ja automaatselt lähevad põlema siis saab viga olla ainult lülitis, sest kaitse on mõlemal juhul sama. Armatuuri valgus aga äkki maha keeratud või on regulaatoriga miskit juhtunud.
| 11.03.2009 at 20:43 |
|
rescue
|
ma ei tea ei tundu eriti reaalne see et lambist lülitisüsteem laiali on...ma arvan et kusagil on endiselt massi puudus vms, aga ma ei suuda enam välja mõelda ega leida seda kohakest kus need massid kerel ja mootoril ühendatud on...kas kusagilt oleks võimalik järele vaadata kus asuvad punktid G200 näiteks? |
| 13.03.2009 at 10:45 |
|
rescue
|
heh lisaks tuledele on kadunud ka pagasiluugi lukustus ...salongist avamise nupu vajutusele toimub kusagil releeklõps luuki sulgedes ei lukusta luuki lukk |
| 13.03.2009 at 17:52 |
|
rescue
|
nii uuritud ja puuritud juhtmestiku skeeme http://www.tafmotorsports.com/images/system.wiring.diagrams.pdf
kas keegi oskab öelda mida tähendab left kick panel? nüüdse seisuga olen ma enam kui kindel et nende kalade põhjuseks on massi puudumine teatud kohtades, yhe asukoht peaks olema mootori taga otsas juhi poolel kusagil ja teine siis see left kick panel juures mille olen ma valesti yhendanud või sootuks yhendamata jätnud...homme valges vaatab mis saab |
| 13.03.2009 at 21:15 |
|
antennimees
|
Left kick panel on vasaku esimese ukseposti alumise osa kate, ehk siis pedaalidest vasakule jääv polster.
| 13.03.2009 at 21:36 |
|
rescue
|
quote: antennimees: Left kick panel on vasaku esimese ukseposti alumise osa kate, ehk siis pedaalidest vasakule jääv polster.
suured tänud selle ingliskeelsete terminitega on naq on |
| 13.03.2009 at 21:50 |
|
rescue
|
kunas endiselt pole tööle saanud tulesid siis uppiks kerge pildimaterjaliga. pilt tehtud siis massijuhtmest mis kinnitub juhipoolse esimese poolraami külge (lihtne märgata roolivõimendi õli paagi juurest), tekib järjekordne küsimus kus peaks olema kinnitatud selle juhtme teine ots? äkki keegi V6 mees viitsib vaadata selle juhtme teise otsa kinnituse kohta...
Marko

|
| 18.04.2009 at 13:28 |
|
ejay |
teine ots tavaliselt mootori küljes. |
| 18.04.2009 at 22:41 |
|
rescue
|
quote: ejay: teine ots tavaliselt mootori küljes.
tänud vastuse eest kuid siiski...iga juhtme jaoks peaks olema talle spetsiaalselt mõeldud koht...lootus oli selline et äkki keegi viitsib uurida ja vaadata kus too teine ots täpselt olla võiks
nüüdseks vastus käes ...starterist kõrgemal vähe bloki küljes spets saba selle jaoks...pidigi tüüpviga olema et mädaneb küljest ära.
äkki oskab hr. antennimees aidata air bag tule põlemise põhjusega. mootor sai maha võetud ja tagasi peale, rohkem miskit muud ei näppinud, kuid nüüd air bag tuli põleb, kas kusagilt elektri skeemi oleks võimalik onlines leida sellele voolu ringile? või ka selle viga endiselt seotud peetis tulede lülitiga?
tänud ette |
| 18.04.2009 at 23:59 |
1 edit. Last edited 19.04.2009 at 23:49 by rescue
|
rescue
|
nii tuledega asi nüüdseks korras viga peituski regulaatoris mis oli saba andnud teadmata põhjusel...sai paigaldatud uus ja asi 5+
jäänud ainult "air bag" tuluke veel mis ei taha kohe mitte ära kustuda |
| 20.04.2009 at 12:54 |
|