| Poster |
Message |
mikimouse |
SPLIT: LT1 PCV klapp? ja lisaõhk
siuke küsimus:
vasakul pool sl kolle küljes, pidurivaakumi juures kohe, on kummijulla sees mingi .... üks-suund klapp või midagi sellist. selle küljest läheb voolik kohe 180kraadi kolle sisse tagasi. oskab keegi üelda, mis otstarve sellel on? mul oli se kummist vigur puruks ja U-kujuline voolik ka peaaegu pooleks, ehk sai korralikult lisaõhku. klapp ise ka ei pidanud kumbagi pidi puhudes-imedes korralikult.
ja kas keegi aitaks kaasa mõelda, mis juhtub, kui MAP`iga kone lisaõhku saab?? |
| 28.05.2009 at 20:12 |
|
Maik
|
Kõlab nagu karterituulutuse PCV klapp või pidurivaakumi juures olev klapp).
Ehk ühesuunaline klapp....ehk siis sinul vaakumiga tõmbab pidurit peale , mootor ei anna koguaeg "head " vaakumit sul . Seda kogutakse pidurikambrisse. Sai vähe segaselt aga umbes nii on
Kui sul mootor kaane sisse lisaõhku sai, ei juhtu sellest mootori tööle suurt midagi ma arvan.. mul on näikeks õlikork filtreeritud.
| 29.05.2009 at 06:25 |
1 edit. Last edited 29.05.2009 at 06:27 by Maik
|
mikimouse |
quote: Maik: Kõlab nagu karterituulutuse PCV klapp või pidurivaakumi juures olev klapp).
Ehk ühesuunaline klapp....ehk siis sinul vaakumiga tõmbab pidurit peale , mootor ei anna koguaeg "head " vaakumit sul . Seda kogutakse pidurikambrisse. Sai vähe segaselt aga umbes nii on
Kui sul mootor kaane sisse lisaõhku sai, ei juhtu sellest mootori tööle suurt midagi ma arvan.. mul on näikeks õlikork filtreeritud.
eiei, sisselaskekollektorisse sai lisaõhku. ja se klapp ei olnud pidurivaakumi vahel. krt, teen pildi, siis parem seletada
|
| 29.05.2009 at 07:52 |
|
Maik
|
Mis vahet seal on "kas midagi juhtub,kui kone õhku saab.." kui enne aru ei saanud ju siis midagi eriti ei muutnud ju..
tee korda ja uus klapp asi vask.
| 29.05.2009 at 10:43 |
|
mikimouse |
quote: Maik: Mis vahet seal on "kas midagi juhtub,kui kone õhku saab.." kui enne aru ei saanud ju siis midagi eriti ei muutnud ju..
tee korda ja uus klapp asi vask.
vaata, minu jaoks on vahe. ja auto ei käitu ka päris nii nagu peaks. sellest natukese ka ühes teises teemas...
ja pole mõtet a-la "hoia korras ja sõida" juttu ajada. tegemist on 100% hobiautoga, mis ongi ehitamiseks-aretamiseks soetatud ja sõidab mõnituhat miili vaid suvel.
kas nüüd keegi oskab äkki üelda, mis klapp se on, või pean pildi siiski tegema??
|
| 07.06.2009 at 21:38 |
|
Vanaisa
Moderator |
pilt oleks abiks küll. |
| 07.06.2009 at 21:56 |
|
Maik
|
kas see klapp on selline ? http://www.pureoil.com/smartlink/?partnum=PV895
ja asub http://www.injuneer.com/images/photos/Engine/DCP04270a.jpg ?
tegu on pcv klapiga ja maksab ta 4-8 usd
| 08.06.2009 at 08:01 |
2 edits. Last edited 08.06.2009 at 08:03 by Maik
|
mikimouse |
sesama klapp jah.
tänud |
| 08.06.2009 at 11:54 |
|