| Poster |
Message |
veyronW16
|
Split: autokere tsinkimine
Lase kere veel kuumtsingist läbi siis peaks olema vägahea. http://www.galv-est.ee/index.php?p=4&l=1 sealt on üks Camaro ka läbi käinud.Ma olen seal hetkel tööl ka nii,et kui huvi on anna teada
Chevrolet Tahoe 2000(Ex)
Chevrolet TransSport 2000(Ex)
Dodge Magnum sRT 8 2005
53865003 |
| 23.08.2009 at 16:46 |
1 edit. Last edited 23.08.2009 at 19:32 by veyronW16
|
hardtop
|
OT: oleks omal ka võimalik laseks enda masina kere ka ära teha.
Aitäh lingi eest, huvitav lugemine! |
| 23.08.2009 at 18:00 |
|
täpp
|
Vabandust, et korra veel OT-d tekitan, aga kas keegi teab ka selle tsinkimise hinnanumbrit umbkaudu? Kuna eeldatavasti käib seal arvestamine massi/pindala alusel, siis endal puudub info, palju võiks ühe tavalise sõiduatuo puhas kere kaaluda.
| 23.08.2009 at 20:14 |
|
Stealth
|
quote: täpp: Vabandust, et korra veel OT-d tekitan, aga kas keegi teab ka selle tsinkimise hinnanumbrit umbkaudu? Kuna eeldatavasti käib seal arvestamine massi/pindala alusel, siis endal puudub info, palju võiks ühe tavalise sõiduatuo puhas kere kaaluda.
Kõige täpsemad numbrid saad ehk siis teada, kui helistad ja uurid järgi sellest konkreetsest töökojast.
Elementaarne.
| 23.08.2009 at 20:32 |
1 edit. Last edited 23.08.2009 at 20:33 by Stealth
|
Stroker |
Pidage nüüd vähe hoogu.......
Autokere kuumtsinkimine teil nüüd küll vist ei õnnestu. Protsessi 400-500 kraadine temperatuur, õõneskonstruktsioonide tuulutus-ja nõrgumisavad, edasine pinnatöötlus (värvimine) jne. Pole küll kuulnud et keegi terve kere oleks lasknud vannis tsinkida.
Sõber tegeleb konstruktsioonde ja muude metalltoodete projekteerimisega mis enamasti ka tsingis käivad. Pidevalt on tegemist just tsingiavade õigetesse kohtadesse tegemisega.
Pakun et kui see kere sealt vannist välja võetakse on tegemist mingi kõvera banaaniga mis kaalub paar tonni, kuna kõik kinnised profiilid ja nurgatagused on paksult tsinki täis. Unustage see asi parem ära.
|
| 23.08.2009 at 21:09 |
1 edit. Last edited 23.08.2009 at 21:12 by Stroker
|
MGartin |
Mis selle kere tsinkimise mõte üldse on, eluaegne auto?... pigem panna rõhk korralikule kere puhastus kuurile ja sellel
järgnevale värvi eeltööle korralikke materjale kasutades.
See "tank it" stiilis autokere vanni kastmine (Eestis) ei ole tõesti õige tegu. Olen ise näinud milline näeb välja nõgusad kohad kuhu
on jäänud tsink "kinni" ja eriti siis kui aluspind ei ole veel väga puhas olnud - väga rõve!
Eelpool räägiti et rooste ründab haljast plekki väga kiiresti, kuidas võtta, sõltub ruumi keskonnast kus kere seisab.
Esimene rooste laik tuleb igastahes sinna kus on sinu näpujälg olnud.
'28
'62
'63
'68
'46
|
| 24.08.2009 at 11:12 |
|
Timo
|
Sellele tsinkimisele võiks mode omaette teema teha, paistab, et igaühel oma arvamus, samuti minul, aga ei hakka seda teemat solkima!
| 24.08.2009 at 11:16 |
|
hardtop
|
Olen sinuga nõus MGartin,et nii ongi. Kuna ikkagi tuleb lähtuda sellest milline on ruumi niiskuse aste!
Muidugi isiklikult laseks krundi peale autole aga see puhtale on minu arvamus ja lähenemine asjale,
see ei tähenda,et kõik peaks nüüd minu järgi tegema!
OT:Tsikida terve auto, hmm idee on ju huvitav kuid kui ma enda masinaid vaatan siis vist jääb ära.
Pole mõtet see ei sobi auto esilagse konseptsiooniga kokku, ise asi kui juba originaalis kere jm tiib või uks
tsingitud siis oleks teine teema.
|
| 24.08.2009 at 14:39 |
|
anryo |
Tsinkimise võite jah tõsta uude teemasse.
Aga mina ei näe kere kruntimiseks praeguses tööfaasis küll mõtet, sest töö käib ja kere ei ole veel valmis ega seisa niisama.
| 24.08.2009 at 14:47 |
|