| Poster |
Message |
kps
|
Voyager ja AWD arvamused omanikelt.
Sooviks kodanikelt, kes on omanud Voyager 1996+ isendit koos AWD'ga ja kes on omanud seda liikurit "rohkem kui 1 päeva", arvamusi selle liikuri neliveo kohta. Tehniliselt on asi selge, mismoodi toimib veoskeem, aga tahaks just elust enesest kuulda sellega seonduvate heade ja pahede kohta. Kas keegi on banaanivabariigi pinnal ka probleemi ees olnud, et neliveo süsteemi töötamast lakkamisel pole selle mure likvideerimiseks piisavalt "kompetentsi".
Netiavarustest just eriti head valgust ei leia awd kohta GM grupi liikurite hulgas.
| 30.08.2009 at 13:13 |
|
90Deville
|
Kui sa GM grupist voikut otsisid siis töenäoliselt ei leia jah sest too nagu rohkem Chrysler on.
Mina olen mitte omanud vaid kasutanud 95a elik siis eelmise kerega awd voikut ja vöin öelda et nelivedu oli viimane asi mis probleeme tekitas. Nende ja ka uuemate tüüpviga on koolevad käigukastid, aga kusjuures 2wd isendil sama kast kui 4wd niiet ainult topid selle niiöelda vahekasti sinna juurde ja valmis. Muidugi maksavad ka enamus veermikujuppe x4, summuti näiteks on erinev jne.
Talvel suht suveräänsete söiduomadustega agregaat.
| 30.08.2009 at 13:23 |
|
kps
|
No awd ja 4wd on mikimaal erinevad mõisted. Pole ühtegi paha sõna öelda jeep'il oleva neliveo kohta, paraku pole aga awd kohta just erilisi kiidusõnu. Tavaline asi ongi see, et parem kellegi praktika kui netiavarustest teooria.
PS, valik on lihtsalt neliveolise vw sharani või ~2000.a. neliveolise voyageri vahel.
| 30.08.2009 at 14:37 |
|
DevilDeVille
|
mõlemast parem valik oleks nelivedune Astro
| 30.08.2009 at 19:35 |
1 edit. Last edited 30.08.2009 at 21:30 by DevilDeVille
|
Jamez
|
Ja mul üks selline pakkuda vägagi mõistliku hinnaga. Astro siis.
| 30.08.2009 at 20:18 |
|
kps
|
quote: Jamez: Ja mul üks selline pakkuda vägagi mõistliku hinnaga. Astro siis.
Tänan pakkumast, vaatan ikka 2000+ aasta isendeid .
| 01.09.2009 at 21:27 |
|
DevilDeVille
|
vabandan ohvtopiku pärast, aga sedasorti masina puhul peaks ikka asja ennast, mitte aastat ostma. rüüsler ja sharan on nemad ise ka 2005 aastal (loe: lagunev saast)
| 02.09.2009 at 07:26 |
|
kps
|
Point lihtsalt selles, et kui ma bussi tahaks ja suure algustähega, siis ma oleks juba ammu mõne GMC hightopi ära ostnud, aga eesmärk on pisut teine selle liikuri soetamisel .
Edit: st. sel juhul puuduks ka vajadus neliveo järele .
| 02.09.2009 at 14:46 |
1 edit. Last edited 02.09.2009 at 14:47 by kps
|
Soul |
Jamezi pakutav Astro ei ole hightop vaid madal variant, kütusekulu poolest ei erine ta sellest sinu vaadatavast Voyagerist küll mäekõrguselt. Aga eks sa otsusta ise, pole neid voyagere ega sharane keegi kuskil taevani kiitnud.
Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
| 02.09.2009 at 15:00 |
|
kps
|
Asi läks tiba ostumüügi teemaks ära, aga siiski huvitab uuema voyageri nelivedu ja sellega seonduv. Ega neid banaanivabariigi pinnal väga palju ei ole ja eks sellepärast ka kogemused puuduvad .
| 02.09.2009 at 17:45 |
|
Soul |
Tegin kunagi sellise teema ja uurisin Town and Country kohta http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=21729 Ütleme nii, et minul jäi see masin ostmata tol korral juba selle pärast, et autos viibib päris palju aega väike laps ja Voyageri crash test oli nii sittade tulemustega, et see ei saanudki puntke põhimõtteliselt. Nagu siin topicus ka väidetud, siis ära muretse selle neliveo pärast, pigem muretse selle pärast et ta on Voyager. Tean isiklikult inimesi, kes sõidavad juba aastaid Grand Voyageriga ja pole pidand suuremat panustama autosse, aga tean ka neid, kes seda autot enam relva ähvardusel ka ei ostaks, neid viimaseid muide on kordades rohkem. Nii, et võta sa nüüd siis kinni.
Sharan seevastu on Saksas enim remonditud autodest minu teada endiselt nr 1 kohal, ehk siis laguneb see kah üsna jõudsalt.
Eks kõik on kasutatud auto ostul väga paljuski kinni konkreetsest isendist, aga üldpilt nende kahe optioni kohta, mis sul valikus on tänasel päeval, mina isiklikult ei ostaks mitte kumbagi
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
| 03.09.2009 at 09:43 |
|
kps
|
Tänud, kes viitsisid vastata. Minu jaoks on teema lõppenud.
| 04.09.2009 at 08:50 |
|
Soul |
Anna otsusest ka teada siis... 
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
| 04.09.2009 at 09:52 |
|
kps
|
Olen käinud vaatamas ja katsumas - ajab asja ära ja nelivedu rahuldab vajadused, aga otsin paremaid pakkumisi. Otseselt kiiret kuhugi pole, seega hoian silmad kõrvad lahti. Momendil müügis olevad neliveolised isendid on tiba vanad, et neist üldse midagi oodata. Mootori asetusega seonduvaid ligipääsumuresid olen kogenud ja otseselt millegi lagunemist ei karda, sest omal on käed otsas ja ostes ka silmad peas . Mingit ohutuse värki pole vaja eriti muretseda, sest betoonseina ei kavatse rammida ja enamus ringi liiklevatest punnidest eesti teedel on see kindlasti raskem ja tugevam. Ka endal kogemused olemas raske autoga laubakat panna, seega võin rääkida raske auto eelistest kerge autoga kokku matsatamisel .
Edit: lihtsalt igapäevaselt on uuema esiveolise voyageriga kogemused olemas ja ainus asi, mis selle auto puhul Tartu tingimustes vältida ja karta tuleb on Silberauto 
| 04.09.2009 at 11:25 |
1 edit. Last edited 04.09.2009 at 11:28 by kps
|
vvt
|
quote: Soul: Sharan seevastu on Saksas enim remonditud autodest minu teada endiselt nr 1 kohal, ehk siis laguneb see kah üsna jõudsalt.
Eks kõik on kasutatud auto ostul väga paljuski kinni konkreetsest isendist, aga üldpilt nende kahe optioni kohta, mis sul valikus on tänasel päeval, mina isiklikult ei ostaks mitte kumbagi
Sharanil sõltub tugevalt sellest, mis aastat ostad. Töökindluse tabelis on mäekõrguselt paranenud, vigade arv 1000 auto kohta on läbi tootmisaastate langenud ca 50-lt 5-6ni. Kahjuks pole selles tabelis sees meid huvitavaid autosid, aga üldiselt teab igaüks, et Saksa statistika punased laternaid on pikki aastaid olnud justnimelt Voyager ja talle sekundeeriv Kia Carnival.
Praegusel hetkel ei ole õiglane väita, et Sharan oleks probleemne auto. See oli õige info 2000ndate algupooles.