register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Gaasiseadme paigaldus  
Poster Message
miller
Gaasiseadme paigaldus
kas keegi oskab soovitada kohta, kus juba kasutatud gaasiseadet paigaldada uuele liikurile?
15.09.2009 at 17:58
maddog

Gaasiseadme paigaldus
pauguta kõik paigaldajad läbi, vaata mis kostavad. samas kui on komplektne seade siis ei tohiks ju ise peale panemine miski teadus olla?
15.09.2009 at 19:12
miller
Gaasiseadme paigaldus
quote:
maddog: pauguta kõik paigaldajad läbi, vaata mis kostavad. samas kui on komplektne seade siis ei tohiks ju ise peale panemine miski teadus olla?

saatsin juba kõigile mailid, ootan vastust. ise ei julgeks, tegu ju gaasiga ikkagi ja pihustite pistikutes on ka erinevus.
15.09.2009 at 20:40
kenu
Gaasiseadme paigaldus
Gaznet OÜ
Kristjan Relvik
GSM 56624955
kristjan@gaznet.ee

Julgen soovitada, kuna omal positiivne kogemus.
Töö kiire ja korralik ning hind normaalne.
16.09.2009 at 08:03
dodge
Gaasiseadme paigaldus
quote:
miller:
quote:
maddog: pauguta kõik paigaldajad läbi, vaata mis kostavad. samas kui on komplektne seade siis ei tohiks ju ise peale panemine miski teadus olla?

saatsin juba kõigile mailid, ootan vastust. ise ei julgeks, tegu ju gaasiga ikkagi ja pihustite pistikutes on ka erinevus.

Ise ei tohigi paigaldada. Peab olema paigaldusakt, mille alusel tehakse registriandmetes muudatus(lisaseade).
Vastasel korral on auto toitesüsteem omavoliliselt muudetud ja sõiduk liiklemiseks sobimatu. Eesti tolli arvates vähemasti.
16.09.2009 at 09:19
maddog

Gaasiseadme paigaldus
tulist õigust räägid dodge, pipart mulle keelele.
16.09.2009 at 20:08
dodge
Gaasiseadme paigaldus
Ma ise olin ka mitu aastat teadmatuses, aga reisimine kolmandatesse riikidesse tõi selguse majja.
17.09.2009 at 18:56
ramman
Gaasiseadme paigaldus
Tükk lugemist kohe:D
Peaks üht-teist tarka kirjas ka olema.
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=12653
18.09.2009 at 09:52
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Gaasiseadme paigaldus  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.