register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Cevy Tahoe 99 vahekast ei vaheta tagasi (Palun Abi!)  
Poster Message
XmasterX
Cevy Tahoe 99 vahekast ei vaheta tagasi (Palun Abi!)
Tere, mure el. vahekastiga ei vaheta enam 4LO pealt tagasi. Eelnevalt ma võtsin selle maha ja vahetsin peavõlli laagri ära.
Täna panin alla ja proovisin kohapeal kas töötab. Hakkasin pihta 2Hi, siis 4HiAuto, 4HI ja 4Lo ja enam tagasi ei tule, tegi häält
ja klõkse küll nagu proovis aga ei saanud ja nii mingi kolm korda :D . Siis liigutasin paar senti edasi tagasi kuna auto oli veel tõstukil.
Pärast ei olnud enam hääli ka :( . Mis juhtus? Kas see mootor võis läbi minna ? Mida peaks edasi vaatama?
07.10.2009 at 21:10
XmasterX
Täna sai uuesti proovitud ja kuulatud selline tunne nagu see väike võll mis seal see on, käib vastu korpuse seina kui proovib vahetada.
Aga ma pole veel aru saanud mis moodi see aeglusti süsteem töötab?
08.10.2009 at 22:44
STEPSIDE

Ilmselt ikka midagi valesti kokku pandud.Kui 4wd aju fikseerib veakoodi,muutubki nupust lülitamine võimatuks(kaitse/avariirežiim)
Oletatavalt 4wd encoder ehk mootor mis kastis asendeid vahetab on oma liikumispiiridest väljas ja selline veakood ajus sees.Peale veakoodide kustutamist ilmselt oleks kuulda kastist ka mingit lülitust kuni uuesti veakoodi tekkeni.Esimesena siis ikka el.osa diagnoos vajalik.Kas kiiruseandurite juhtmed ikka paigas?
09.10.2009 at 09:43
XmasterX
Jah andurid on paigas ja arvan, et on ka õigesti sest ei ulataks muidu teismoodi pannes :D
Ega ei tea kus võiks mingi manuali leida , et oleks ettekujutus kuidas see töötama ja mis asendis olema peaks.
Jah enne allapanekut oli see mul Panda kongis ja veits lendas seal ringi :D
Ma loll ei proovindu alguses sõita ja vaadanud mis vedu sees on, vaid hakkasin kohapeal neid lappama, et ka töötab ikka.

10.10.2009 at 08:01
XmasterX
kas sellest oleks abi kui võtan korra kasti maha, keeran lahti ja muudan selle võlli asendi ära(lükkan teisele poole tagasi, et saaks see jälle liikuda )?
Alguses muidugi kuulan ,et kuhu see vastu käib.
Panen kokku tagasi. Kui ma eelmine kord selle lahti tegin siis ma ei puutunud peale selle peavõllil oleva laagri midagi.

13.10.2009 at 13:24
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Cevy Tahoe 99 vahekast ei vaheta tagasi (Palun Abi!)  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.