| Poster |
Message |
fuel |
Mõra karburaatoris
Karburaatori ujukikambri põhja on mulle teadaoleval põhjusel tekkinud muljumismõra. Otsest tilkumist pole, kuid bensiini ikka läbi imbub. Küsiksin, millega oleks mõistlik või võimalik seda mõra "üle võõbata"?
Kas tinaga jootmine oleks mõistlik või on mingi lakitaoline ollus olemas, mida bensiin ei lahusta? |
| 22.10.2009 at 16:20 |
|
Vanaisa
Moderator |
Mõra karburaatoris
vanasti sai selliseid asju epo liimiga lapitud. |
| 22.10.2009 at 16:34 |
|
Olds
|
Mõra karburaatoris
Üldjuhul on tegemist silumiin materjaliga. Ise olen kord parandanud karburaatori kinnituskõrva keemilise metalliga. Tookord jäi pidama, aga samas bensiinileke on asi, millega isiklikult ei riskiks. See ujukikamber ei maksa nii palju, et oleks kahju uus tellida, arvan ma
| 22.10.2009 at 17:49 |
|
fuel |
Mõra karburaatoris
Tegemist vanakooli Rochester 4-barrel karburaatoriga, kardan, et sellele ujukikambriosa eraldi tellida ei saa.
Aga tänud suunava info eest.
Huvi lähitulevikus mootor tööle saada, eks selleks ajaks kui sõiduks läheb leian ehk korraliku asenduse. |
| 22.10.2009 at 21:58 |
|
Vanaisa
Moderator |
Mõra karburaatoris
Võimaluse korral saad ju ebayst osta - seal neid Rochestere ikka liigub nii vanasid, kui uusi. miskise vana junni peaks saama mingi paarikümne rahaga kätte küll. |
| 23.10.2009 at 10:40 |
|
hunt
|
Mõra karburaatoris
quote: Vanaisa: Võimaluse korral saad ju ebayst osta - seal neid Rochestere ikka liigub nii vanasid, kui uusi. miskise vana junni peaks saama mingi paarikümne rahaga kätte küll.
+ postikulud
| 23.10.2009 at 16:47 |
|
dodge |
Mõra karburaatoris
Mis mudel täpsemalt? Mul kah mingisugune vedeleb garaazhis. |
| 24.10.2009 at 10:10 |
|
DevilDeVille
|
Mõra karburaatoris
neid peaks siin inimestel ikka lademetes erinevaid vedelema.
| 24.10.2009 at 11:03 |
|
Steelrider
|
Mõra karburaatoris
Kui neid lademetes vedeleb, siis oleksin ehk isegi mõnest huvitatud. Kuu aega tagasi, kui võimalikud pakkujad (lammutused jm kuulutuste avaldajad) läbi helistasin ning ise kuulutasin, siis tundus, et lihtsam on leida traksidega preservatiive kui mõni varuosakarpa. Kuigi jah, üks eksemplar on juba mitmendat nädalat üle ookeani siiapoole teel. |
| 25.10.2009 at 12:35 |
|
vvt
|
Mõra karburaatoris
Mitte epo, vaid nn vedelmetalliga.
Karburaatori kere ise on tsingisulamist, selle lappimine on paras probleem.