| Poster |
Message |
astro5.0
|
Econoline kütusekulu
Lugesin läbi siit läbikäinud teemad kütusekulu kohta kuid ei leidnud ühtegi seda bussi puudutavat teksti.
Kuna olen nüüd 89a 5,8L econoline 150 omanik ja see isend võtab jubedalt kütust siis küsiks palju võtab kellelgi sellel mudelil kütust siis tean kus maal probleemide otsimise lõpetan ja rahulikult edasi kulgen.
Paluks vastata omadest kogemustest ja tänud vastanutele juba ette. |
| 14.01.2010 at 18:09 |
|
STW |
Econoline kütusekulu
Jõudu,
Sõidan ise igapäevaselt 93 aasta 5,8 Econoline-ga (kõrge), ausalt ütlen pole mõõtnud palju võtab aga infoks võin sulle öelda, et Econoline on üks janusemaid busse omasuguste seas, seega ei soovita eriti stressata. Usun et 20-25 l/100 km läbimiseks sööb ta täitsa ilma probleemideta. Õnneks on buss varustatud suure paagiga seega liiga tihti tanklas käia pole vaja.
Aga kui on siiski hirmus huvi täpselt teada palju tegelane sööb siis USA foorumitest leiad kindlasti selle kohast infot. |
| 14.01.2010 at 18:40 |
1 edit. Last edited 14.01.2010 at 19:47 by STW
|
Madman
|
Econoline kütusekulu
http://www.fueleconomy.gov
| 14.01.2010 at 19:48 |
|
astro5.0
|
Econoline kütusekulu
quote: STW: Jõudu,
Sõidan ise igapäevaselt 93 aasta 5,8 Econoline-ga (kõrge), ausalt ütlen pole mõõtnud palju võtab aga infoks võin sulle öelda, et Econoline on üks janusemaid busse omasuguste seas, seega ei soovita eriti stressata. Usun et 20-25 l/100 km läbimiseks sööb ta täitsa ilma probleemideta. Õnneks on buss varustatud suure paagiga seega liiga tihti tanklas käia pole vaja.
Aga kui on siiski hirmus huvi täpselt teada palju tegelane sööb siis USA foorumitest leiad kindlasti selle kohast infot.
Olen seda kuulnud jah kuid maanteel 30L/100km sõites 95km/h cruisiga on minu meelest ikka liiast. 20-ga oleks jummala rahul(suurus ja mugavus maksab ka ju midagi) ja loodan sinna kanti ka saada. Plaanis soetada ka gaasi seade peale.
Aga huvitas just teiste sarnast busside reaalne kütusekulu kuna olen kuulnud, et on ka vähema tarbimisega isendeid. Usa foofumid jäävad kahjuks keele taha kinni kuna ei ole mulle antud pead keelte peale. |
| 14.01.2010 at 20:02 |
|
astro5.0
|
Econoline kütusekulu
quote: Madman: http://www.fueleconomy.gov
Tänud kuid sealt juba uurisin, huvitab just meil olevad/liikuvad bussid ja nende reaalne kulu. |
| 14.01.2010 at 20:09 |
|
STW |
Econoline kütusekulu
quote: astro5.0:
Tänud kuid sealt juba uurisin, huvitab just meil olevad/liikuvad bussid ja nende reaalne kulu.
Eks ma katsun siis vähe jälgida seda kulu ehk siis mõne päeva möödudes annan tulemusest teada. Kuigi mul buss tiba uuema kesta sees aga kulust saad vast ikka miskit aimu.
E:Kiiresti vaatasin paari Meerikamaa lehte ja kuskil 10-12 mpg (u. 20-23 l/100km) oli see keskmine jutt seal, kuigi oli ka üksikuid kes paremaid tulemusi (18 mpg) väidetavalt saavutasid. Eks külma ilmaga ja libedaga läheb veel tibake peale.
Aga läbivalt oli juttu suurest kütte kulust ja käikari probleemidest 
|
| 14.01.2010 at 20:25 |
2 edits. Last edited 14.01.2010 at 21:00 by STW
|
BENBEN
|
Econoline kütusekulu
T-bird ju fordimees, helista uuri asja, teeb diagnostikat ka.
| 15.01.2010 at 16:10 |
|
astro5.0
|
Econoline kütusekulu
quote: BENBEN: T-bird ju fordimees, helista uuri asja, teeb diagnostikat ka.
Aga muidugi. Tänud. Kuidagi läks meelest ära. |
| 16.01.2010 at 16:17 |
|
STW |
Econoline kütusekulu
Nonii,
Pisikese jälgimise tulemusel sain keskmiseks kuluks 19,3l/100km. Sõit 40/60 linn/maantee. |
| 18.01.2010 at 10:27 |
1 edit. Last edited 18.01.2010 at 10:28 by STW
|
astro5.0
|
Econoline kütusekulu
Ok Tänud sulle. |
| 18.01.2010 at 21:59 |
|
figaro |
Econoline kütusekulu
Härrased!
Tankige külmade ilmadega korralikust bensujaamast autoriteetset MEIE TALVEKS ETTENÄHTUD TALVIST KÕRGEMA AURUSTUMISTÄPIGA BENSIINI,ja asjad lähevad normi.
Olin ise samasuguse probleemi ohver RAKVERES kus tankisin bensu väiksest tegijast,kuna hind oli tõesti soodne.Tegemist oli nn.suveaja bensuga mille aurustumispunkt
madal. |
| 21.01.2010 at 21:13 |
|
maddog
|
Econoline kütusekulu
quote: figaro: Härrased!
Tankige külmade ilmadega korralikust bensujaamast autoriteetset MEIE TALVEKS ETTENÄHTUD TALVIST KÕRGEMA AURUSTUMISTÄPIGA BENSIINI,ja asjad lähevad normi.
Olin ise samasuguse probleemi ohver RAKVERES kus tankisin bensu väiksest tegijast,kuna hind oli tõesti soodne.Tegemist oli nn.suveaja bensuga mille aurustumispunkt
madal.
Vabandan , aga kui Sa ei pannud hästi tähele siis siin lahatakse üleüldist kulu, mitte talvist. |
| 21.01.2010 at 21:19 |
|
STW |
Econoline kütusekulu
madal.
Mina olen oma mõõdetud tulemusega väegagi rahul, ise eeldasin liitrit 5 suuremat kulu.
Kui tunneks, et miskit pahasti siis ise oma mõistusega alustaksin küünaldest/juhtmetest ja siis edasi. Kütte kvaliteedi jätaks küll viimaste valikute hulka, see ikke eriline juhus kui saab miskit saasta paaki. |
| 21.01.2010 at 21:47 |
|
DevilDeVille
|
Econoline kütusekulu
madal.
kui saladus pole, siis mis tanklaga tegemist oli?
| 21.01.2010 at 22:05 |
|
Astro-97
|
Econoline kütusekulu
quote: Madman: http://www.fueleconomy.gov
meil peres teine liikur 98a CHR. Stratus 2.5 V6 aut. ja vaadates seda lehte seal... no kuidagi ei kattu need numbrid.
minu sõitudega on linnas 11 ja maanteel 7.. ei kujuta ette mismoodi seal saadi 13.8 ja 9 millegagi...
ja ei veni ma ka miskit..
sorry OT juhtisin lihtsalt tähelepanu, kuid samas Astro kulu vaadates on need numbrid sealsetega enamvähem sarnased ehk siis 15.6 ja 11.8
| 24.01.2010 at 19:13 |
1 edit. Last edited 24.01.2010 at 19:18 by Astro-97
|
Maik
|
Econoline kütusekulu
http://www.spritmonitor.de/ veel üks leht, täitsin isegi oma audi ja corveti kohta seal numbrid aga suureks läksid tegelt ja vahepeal regulaarselt ei tankinud ja nii ta jänni jäigi..
kevadised testimised siin http://www.spritmonitor.de/en/detail/327945.html :P
| 24.01.2010 at 22:48 |
3 edits. Last edited 24.01.2010 at 22:49 by Maik
|
Alex |
Econoline kütusekulu
Sama aasta 5.0 mootoril oli kulu 21-24(rohkem linnas kui maanteel) ja teisel oli mul kulu maanteel 17-18 ja segakulu 20(samuti 5.o)M´õlemad olid kõrged ja istmetega.Esimesel peale gaasi paigaldust oli gaasi kulu =bensukuluga.Maanteel koos treileriga+auto oli kulu 30-nd.Kontrolli ega pidurid peal ei ole ja siis edasi mootori poole.
terv
Alex
2x eks Econolinet
| 06.02.2010 at 21:50 |
|