register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : 79 cutlass mootori vahetus  
Poster Message
canarbic
79 cutlass mootori vahetus
kui palju l2heb maksma v8 panemine sellisele autole ja milline v8 k6ige paremini sinna istub,kas keegi paneks sellise vahele?
30.07.2002 at 10:09
reo
Küsimusest saan aru, et seal praegu ei olegi V8? Tegelikult on oldsi enda V8 mootorid kõik omavahel bolt-on swap'id - võid kasvõi 260 asemele 455 panna ja keegi ei saa arugi silmaga vaadates. Kui seal aga miski muu (V6)mootor on, siis sõltub keerulisus eelmise swapi teostusest (tehasest 79 cutlassid olid minuteada kõik V8)
30.07.2002 at 13:34
canarbic
sealt on mootor maha kakutud ja laiali,omaniku s6nul pooled jupid kadunud,vist on jah 5,0 v8 kas oli 79 cutlassil 5,0 v8?
kust saada selline komplektne mootor?
Kas t6esti on bolt-on,niiet mittemidagi ei pea muutma?
30.07.2002 at 13:46
partel

quote:
canarbic:.. ja milline v8 k6ige paremini sinna istub..
:evil
30.07.2002 at 14:02
canarbic
palju parem oleks n2gude tegemise asemel ikkagi asjad 2ra seletada,sest ma t6esti alles selle kohapealt peaaegu zero olen:(
30.07.2002 at 14:16
partel

See oli mõeldud naljana, ma ise olen Oldsi kohalt zero.
30.07.2002 at 14:28
canarbic
ok,aga v6tke keegi s6na kes teab,v6i kellel on selline moto vedelemas ?
30.07.2002 at 14:32
newton

Moderator
Mina ka ei tea Oldsist midagi, aga Chevy small-blocki võiks ka kaaluda, eriti kui 350 õnnestuks leida, vahelepanek ei peaks palju keerulisem olema, ja edaspidi oleks lihtsam, odavam ja rohkem võimalusi modimiseks.

Edit: kasti sobivusega võib tegelt probleeme tulla vist, tasub kontrollida.
30.07.2002 at 14:46 Last edited 30.07.2002 at 14:57 by newton (Moderator)
canarbic
ma v6in k6lada sellele foorumile mitte kohaselt,aga esialgne plaan on asi v6imalikult orginaali l2hedaselt liikuma saada,mitte seda kohe modima hakata!
30.07.2002 at 14:58
minimum
quote:
newton: Mina ka ei tea Oldsist midagi, aga Chevy small-blocki võiks ka kaaluda, eriti kui 350 õnnestuks leida, vahelepanek ei peaks palju keerulisem olema, ja edaspidi oleks lihtsam, odavam ja rohkem võimalusi modimiseks.

Edit: kasti sobivusega võib tegelt probleeme tulla vist, tasub kontrollida.
BOP-chevy adapter plaat ei ole haruldus, müüakse pea igas poes

30.07.2002 at 15:03
canarbic

BOP-chevy adapter plaat ei ole haruldus, müüakse pea igas poes

mis selline asi ka plekkab?
30.07.2002 at 15:35
minimum
quote:
canarbic: mis selline asi ka plekkab?
ei tea, ei tegele müügiga

30.07.2002 at 15:44
reo
quote:
canarbic: Kas t6esti on bolt-on,niiet mittemidagi ei pea muutma?
Selline küsimus on korduvalt ülevee foorumites üles kerkinud ja vastuseid tuleb ikka ja jälle 5-6 tükki - bolt on (kui sa just Toronado mootorit kuskilt välja ei aja - sellel kollektorid teise nurga all ja karteripõhi kitsam-sügavam). Nagu minimum juba vihjas, käimakasti poolest saaks panna ka Pontiaci ja Buicki mootorid aga nendega võib muid sobitamisi tulla.

30.07.2002 at 16:28
79capri

quote:
canarbic: sealt on mootor maha kakutud ja laiali,omaniku s6nul pooled jupid kadunud....

Mis mootor ja k.kast seal on/oli?
30.07.2002 at 16:44
canarbic
quote:
79capri:
quote:
canarbic: sealt on mootor maha kakutud ja laiali,omaniku s6nul pooled jupid kadunud....

Mis mootor ja k.kast seal on/oli?

5,0 vist,see vist on 79 cutlass orginaal
30.07.2002 at 16:47
canarbic
yks loll kyss veel- mida t2hendab brougham?
30.07.2002 at 16:48
79capri

quote:
canarbic:
quote:
79capri:
quote:
5,0 vist,see vist on 79 cutlass orginaal

Küsi omanikust mis seal puudub ja tee kalkulatsiooni palju see läheb maksma.
Kas mingi k.kast seal on ka?
30.07.2002 at 16:55
reo
quote:
canarbic: ... mida t2hendab brougham?
brougham näitab varustuse varianti, seda siis mugavuse poole antud juhul =CSB on mugavamluksuslikum kui CS. Mida ta täpsemalt endas sisaldama peaks ei ole mul küll ka täit selgust. Ühe asjana peaks istmete peal olema näiteks paksud tepitud padjad, vanematel masinatel need aga enamasti kadunud tunduvad olema.
Üks huvitav asi - vaata pagassi luugi siseküljele kas leiad RPO kooditabeli - kolmekohalised täht-number kombinatsioonid. Nende kaudu võib üsna palju huvitavat inffi saada konkreetse auto varustuse kohta. Samas ma ei ole kindel, kas '79 neid silte ikka paigaldati juba ning kas just sinna.

Kas plaanid alles ostu? Kui loobud, siis kaheukselise vastu võib minulgi näiteks huvi olla, annad ehk teada?
30.07.2002 at 17:30
canarbic

Kas plaanid alles ostu? Kui loobud, siis kaheukselise vastu võib minulgi näiteks huvi olla, annad ehk teada?

reedel vaatama,kui ei sobi siis annan kohe teada-aga siiamaani tundub,et yks selline just puudu:)
30.07.2002 at 17:58
canarbic
quote:
reo:
quote:
canarbic: ... mida t2hendab brougham?
brougham näitab varustuse varianti, seda siis mugavuse poole antud juhul =CSB on mugavamluksuslikum kui CS. Mida ta täpsemalt endas sisaldama peaks ei ole mul küll ka täit selgust. Ühe asjana peaks istmete peal olema näiteks paksud tepitud padjad, vanematel masinatel need aga enamasti kadunud tunduvad olema.

seal ei tohiks mingeid patju olla istmete peal-nahksisu oopis!
30.07.2002 at 18:00
reo
nädsa siis, segadus missugune :D
30.07.2002 at 18:54
Ram350

Oldsi mootorid on tõesti väliselt identsed. kui endale 350 ostsin siis ainuke asi mis veenis et ikka 350 on oli mootorinumber jagaja augu kõrval + kaante numbrid! Net abix.
Chevyl pole sellised nukkasid ploki küljes nagu Oldsil mille külge lähevad mootoripadjad, Aga kui käsi liigub siis meisterdad need vidinad ise valmis.

Kas mitte sulle Th325 esisillaveoliste kast ei lähe???
01.08.2002 at 12:40
canarbic
quote:
Ram350: Oldsi mootorid on tõesti väliselt identsed. kui endale 350 ostsin siis ainuke asi mis veenis et ikka 350 on oli mootorinumber jagaja augu kõrval + kaante numbrid! Net abix.
Chevyl pole sellised nukkasid ploki küljes nagu Oldsil mille külge lähevad mootoripadjad, Aga kui käsi liigub siis meisterdad need vidinad ise valmis.

Kas mitte sulle Th325 esisillaveoliste kast ei lähe???

see ju ikka tagavedu ju.
01.08.2002 at 12:56
canarbic

niisiis k2isin vaatamas ja see pilt mis avanes ajas p2ris nutma,auto seisis kusagil p6llupeal esiots oli alates esiklaasist saadik kyljest ara kakutud,sisu hallitas ja oli katki,igaltpoolt roostetas julmalt,taga stange ja yks tuli olid kuhugi minema jalutanud,armatuurlaud oli lahti tiritud,syytelukk katki jne.yhes6naga oli auto 2ra tapetud,et seda kokku lappida peab yks samasugune k6rval olema ja ma ei usu et k6ik jupid alles ongi,kuigi omaniku v2itel pidid VIST enamus asju kusagil vedelema.
kuradi kole oli ikka see vaatepilt...
05.08.2002 at 11:00
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : 79 cutlass mootori vahetus  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.