register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Rool vibrab..  
Poster Message
ruffneck
Rool vibrab..
..et siis kiiremal sõidul (alates 60-70km/h) akkab rool aeg-ajalt käe all vibrama.(justnimelt aeg-ajalt, mitte koguaeg) esimese asjana kahtlustasin et kummid pahaste balansis. lasin üle käia, kuid ikka vibrab. Sillastendis sa kah käidud ja asja regullitud. Aga vibrab ikka vahel. Kas tõesti aint teeoludest tulenevalt? Mida veel tsekata?
07.08.2002 at 12:51
Crac
Rool vibrab..
Kummid.
Laena korraks kellegi käest veljed koos kummidega ja proovi.
Mul on nimelt juba kaks korda seda juhtunud, mõlemil korral ei näidanud balansi stend midagi.

Kristjan
07.08.2002 at 12:55
Vanaisa

Moderator
Rool vibrab..
Rooliotsad veidi kulunud?

07.08.2002 at 12:55
hirax

Rool vibrab..
Kas sul on hammaslatt rool? Kuigi sellise vea peaks vist sillastend ära näitama oli mul kord sarnane juhus. Nimelt tuli natuke peale tõmmata hammaslati põikilõtku puksi. Üle pingutada ka ei maksa. Rool küll raskem, aga roolivõim abiks.

07.08.2002 at 13:04 Last edited 07.08.2002 at 13:12 by hirax
slowracer
Rool vibrab..
kas sa velgesid ei ole viimasel ajal vahetanud? mul oli sama jama,maanteel 90-100 sõites värises päris kõvasti, sama lugu ka linnas~60 sõites.Tuli välja ,et valukatel tsentreerimisrõngaid ei olnud, kui need juurde aretasin läks värin üle.
09.08.2002 at 10:15
mrtn
Rool vibrab..
kõige lihtsam ja odavam test: vaheta esimesed ja tagumised rattad omavahel ära. kui asi muutub, siis võib julgelt kumme kahtlustada. eeldades et sama mudeli kummid on.
09.08.2002 at 10:17
417RR
Rool vibrab..
quote:
mrtn: kõige lihtsam ja odavam test: vaheta esimesed ja tagumised rattad omavahel ära. kui asi muutub, siis võib julgelt kumme kahtlustada. eeldades et sama mudeli kummid on.

mul oli sama jama eelmine aasta.
Kadrina ristis sõitis üks ette ja tuli hetkeline hädapidurdus ja tolmusele asfaldile sattudes tuli väike loha pidur ning selle tulemusena väike kant rehvidele sisse(paar kuud vanad mingi tundmatu firma omad)
Samas kummipostis väideti et rehvid veljed tasakaalus.

Kuskil 60 -70 km/h tuli vibra roolile sisse ja umbes 110 kadus.
Ega muud aidanud kui ostsin uued rehvid ja mis kõige huvitavam, onu pani need see kevad oma 95 aasta Mitsule alla ja ei kurda midagi ??????
22.08.2002 at 15:43
ats

Rool vibrab..
Kui aegajalt, siis võib ka pidurisupport seda nalja teha. Klots jääb ketta lähedale - mingi kiirusega läheb kuumaks - hakkab haakuma ning siis hiljem lükkab eemale - enam ei vibreeri.
22.08.2002 at 21:11
Blu Divil
Rool vibrab..
Minul on vibra 110 juures ja 130 pidurdades palju hullem, põhjuseks kõverad pidurikettad.
23.08.2002 at 08:04
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Rool vibrab..  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.