| Poster |
Message |
epsum |
Appi. Starter kooles.
Niisiis. Starter käivitub ja siis ei lülita starterit tagant ära.. Viimane kord oli täitsa häda, mootori sai süütelukust seisma jäetud, aga starter ketras täiega endamisi edasi.. kuni kusagil 15 sek pärast iseenesest vait jäi. Kuna endal hetkel sigakiire, siis kas on Tartus kohta, kuhu ma saaks auto treileri peal kohale vedada ja siis mehed starteri maha võtaksid ja korda teeksid.. Tingimus oleks see, et nad teeks seda korralikult ja kiiresti ( 2 päeva jooksul, kauemaks ei saa teist liikurit laenata) ja nad loomulikult ei tohi selle peale et tegemist on ameeriklasega kolmekordset kirvest otsa lükata..
| 27.11.2002 at 16:37 |
|
AjuVant |
Appi. Starter kooles.
quote: epsum: Niisiis. Starter käivitub ja siis ei lülita starterit tagant ära.. Viimane kord oli täitsa häda, mootori sai süütelukust seisma jäetud, aga starter ketras täiega endamisi edasi.. kuni kusagil 15 sek pärast iseenesest vait jäi. ..
Aga millest ta nii teeb? Mul paar kuud vana starter all ja sama jama - seisma enne ei jää kui penikoormahüppe rooli tagant kapoti juurde teed ja juhtme maha saad... |
| 27.11.2002 at 18:02 |
|
epsum |
Appi. Starter kooles.
quote: AjuVant:
Aga millest ta nii teeb? Mul paar kuud vana starter all ja sama jama - seisma enne ei jää kui penikoormahüppe rooli tagant kapoti juurde teed ja juhtme maha saad...
Ise ma kujutan ette et asi äkki selles, et kas niiskust liigapalju tõmberelees(?) ja tekib sisene lühis.., või see vidin, mis peaks starteri lahutama siis kui hooratas kiiremini käima hakkab kui starter seda mitte ei tee..
| 27.11.2002 at 18:10 |
|
hirax
|
Appi. Starter kooles.
Aga äkki on mingite kontaktide vahele tekkinud kulumisest imeväike vahe, et tekkib väike kaarleek mis nad kinni "keevitab"?
Kuigi jah tugevama "keevituse" korral peaks starter jälle üürgama hakkama kui aku tagasi ühendada...
Ise vaataks kõigepealt starteri relee kontaktid üle (see mis lülitab tõmbereleed). Ühenda selle pistikus tavalise juhtmega korra ära ja kui ikka jääb röökima on asi starteri tõmberelees
| 27.11.2002 at 19:07 |
|
Ago
|
Appi. Starter kooles.
Mul töötab muidu starter korralikult aga kui palju kedrata ja aku jupa praktiliselt tühi siis ka enam ei lahuta isegi kui süüde välja keerata. Aitab ainult juhtme eemaldamine akult. Pole siiani suutnud välja nuputada mis valemiga tühi aku klemme ei suuda lahutada.
| 27.11.2002 at 20:27 |
Last edited 27.11.2002 at 20:27 by Ago
|
max |
Appi. Starter kooles.
Tartus on Raadil sellised vennad nt, tead? |
| 27.11.2002 at 20:34 |
|
tfr
|
Appi. Starter kooles.
quote: Ago: Mul töötab muidu starter korralikult aga kui palju kedrata ja aku jupa praktiliselt tühi siis ka enam ei lahuta isegi kui süüde välja keerata. Aitab ainult juhtme eemaldamine akult. Pole siiani suutnud välja nuputada mis valemiga tühi aku klemme ei suuda lahutada.
Mul oli kunagi Fuegol sama kala. Lõppes sellega, et auto suri tipptunnil keset Sõpruse pst-d teises reas seal Tihase tn foori juures välja ja käivitades ei läind käima ja starter jäi ka peale. Vaatasin siis et vastu kedagi ei tule (teine rida, minust vasakul kahekordne pidevjoon) ja tormasin juhet lahti ühendama. Niikui ukse lahti tegin, nii tuli vasakult mingi tüüp, kes oli otsustanud üle kahekordse pidevjoone mööda sõita, ja läks koos uksega 
Või noh, õnneks oli vaba käik sees (kuna starter vedas) ja tegelane vedas ukse risti ja siis autot kümmekond meetrit sellest edasi. Peale seda see uks käis veidi nirusti. |
| 27.11.2002 at 22:23 |
|
eikeegi |
Appi. Starter kooles.
quote: max: Tartus on Raadil sellised vennad nt, tead?
Sa mõtled Vilja tänavat ja Terestsenko`t?
|
| 28.11.2002 at 08:33 |
Last edited 28.11.2002 at 08:34 by eikeegi
|
epsum |
Appi. Starter kooles.
quote: eikeegi: quote: max: Tartus on Raadil sellised vennad nt, tead?
Sa mõtled Vilja tänavat ja Terestsenko`t?
Tean. Aga ega kellelegi ta telefoninumbrit ei ole? Kohale minekuks nagu hetkel eriti aega ei ole..
| 28.11.2002 at 11:24 |
|
eikeegi |
Appi. Starter kooles.
Proovi 05018179
|
| 28.11.2002 at 11:36 |
|
Ragnar |
Appi. Starter kooles.
Mul on starter pakkuda müügiks, juhul kui muu ei aita...
056 982 312 |
| 28.11.2002 at 11:40 |
|
smallstang
|
Appi. Starter kooles.
mull oli sarnane jama http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=3548
Lõpiks vahetsin starteri tõmberelee ära.
Ning kõik funkab jälle.
24 R
Mustang LX'87,5.0 HO & LX'89 2.3 R4 |
| 29.11.2002 at 14:22 |
|
forced2race |
Appi. Starter kooles.
Mul oli samasugune jama , isegi hullem .
Starter hakkas tööle isegi peale seda kui ma aku klemmi
maha võtnud ja tagasi pannud.
See ongi tõmbe relee aga ka üks asi veel .
Seest sul on seal vist palju saasta ja niiskust .
Mul aitas lihtne puhastamine ja õlitamine ja oktoobri lõpust enam ei häiri .
| 29.11.2002 at 15:07 |
|
epsum |
Appi. Starter kooles.
Niiisis. Case closed. Tänud soovitajatele. tasku 900 eegu võrra kergem ja starter teeb hoopis paremat häält. Ära oli relee, lisaks oli ka sõnnikut hästi palju vahel.
Tom@käivituva autoga.jälle
| 29.11.2002 at 19:45 |
|