| Poster |
Message |
Ago
|
Valge suits
Külmade ilmade saabudes on summutist hakanud valget suitsu tulema. Mootor paistab nagu korras olema, õli ei võta, jahutusvedeliku tase ei alane, kütusekulu on normis, käik on ühtlane. Ühesõnaga silmaga nähtavat ja kõrvaga kuuldavat viga ei ole. Kas antud visuaalne efekt võib aga tuleneda sellest, et sumps ise on suht tühi ja välja pääsev gaas on tiba kuumem kui vaja?
| 27.11.2002 at 23:21 |
|
mrtn |
Valge suits
see on veeaur ja täiesti normaalne. mu uus hrv tossab ka ommikuti õuepealse valget tossu täis. |
| 28.11.2002 at 02:48 |
|
Jutulind |
Valge suits
Japjapjapjap .... Veeauruga tõeste tegu .... Berettal kat olemas 
'06 Fiat Panda 4x4 |
| 28.11.2002 at 09:05 |
|
ruffneck |
Valge suits
...kui siin juba suitsust juttu....
millele kõige tõenäolisemalt viitab siuke pidev(nii külma kui sooja mootoriga) hallikas sumu? Õli võtab niipalju, et kuus u. liitrike on ilus juurde valada..ja tiba vähem ka jahutusvedelikku..A muidu käib kõik ilusti. |
| 28.11.2002 at 11:36 |
|
Vanaisa
Moderator |
Valge suits
Vot see õli sealt välja tulebki...
Veikkan klapisääretihendeid...
| 28.11.2002 at 11:37 |
|
Ago
|
Valge suits
Tänks! Ma ise ka kahtlustasin siiski veeauru varianti.
Katti ei ole või kui ongi olnud siis on keegi selle enne minu kätte jõudmist rellakaga ellimineerinud.
| 28.11.2002 at 15:56 |
|
forced2race |
Valge suits
Äkki abiks . Mul, enne taga potti "straight thru" vastu vahetamist ajas ka külmemal ilmal valget ,aga vähe... nüüd tossab aga täiega . Ja sumpa ise on juba 2 aastat vana , arvatavasti mingi hüdroskoopilisu saastu täis juba.
| 28.11.2002 at 16:33 |
|
Quattro
|
Valge suits
See valge toss, mida minu auto külmade ilmadega välja ajab, on ikka kondentsvee aur. Mootor ei võta praktiliselt tilkagi õli ja jahutusvedeliku.
| 28.11.2002 at 16:47 |
|
BlueStang
|
Valge suits
quote: ruffneck: ...kui siin juba suitsust juttu....
millele kõige tõenäolisemalt viitab siuke pidev(nii külma kui sooja mootoriga) hallikas sumu? Õli võtab niipalju, et kuus u. liitrike on ilus juurde valada..ja tiba vähem ka jahutusvedelikku..A muidu käib kõik ilusti.
Kui hele suits hajub kiirelt õhku, siis veeauruga tegemist. Kui aga jääb tuulevaikuses õuepeale pideva sumuna, siis põlemiskabris õli sees
Mul oli Roveris sama jama - püsimajääv valge suits ja õlikadu. Ei aidanud klapisääretihendid ka. Lõpuks lasin mootori lahti kiskuda ja leiti, et ühe hülsi tööpinnal oli vigastus.
| 28.11.2002 at 18:01 |
Last edited 28.11.2002 at 18:02 by BlueStang
|