register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Mustangi tagatuled  
Poster Message
urmas
Mustangi tagatuled
Uskumatu, et '94-'95 Mustangile euro-tulesid kuskil tehtud on:

Export taillight set, color choice is unavailable, these are genuine Ford-production parts that are very hard-to-find, new, $99.99, http://www.mustangparts.com
22.12.2002 at 20:26
peep

Moderator
Mustangi tagatuled
Hind on odav, juhul kui neil E tähed ka peal on. Vanema (sellise nagu minul) 4-gen camaro eurotuled olid vist ca. $ 230 tk.
22.12.2002 at 21:51
5.0
Mustangi tagatuled
need ei ole eurotuled ja seega ei tohiks olla ka E tähiseid. Need on jaapani turu tuled. Eurotulesid pole seepärast, et euroversioooni ei ole (olnud). Millised märgid peal on, seda võin muidugi kindluse mõttes huvilistele järele vaadata. Mul nimelt üks paar selliseid olemas.
23.12.2002 at 08:02
urmas
Mustangi tagatuled
quote:
5.0:Mul nimelt üks paar selliseid olemas.
Müüd ära?
23.12.2002 at 08:44
5.0
Mustangi tagatuled
quote:
Mustang GT 94:
quote:
5.0:Mul nimelt üks paar selliseid olemas.
Müüd ära?

Ei müü. Sai just endale suure otsimisega (paljud müüjad räägivad ja kirjutavad, aga kui saada tahad, siis "hetkel otsas", "meie oleme ainult kuulnud ning rääkisime teiste juttu edasi" ja "varsti äkki saab" jne. jne. kõiksugu muud jutud. Äkki oli mul lihtsalt ebaõnn, aga esmakordselt tellisin juunikuus ja vahepeal jõudsin arusaamale, et ilmselt neid lihtsalt enam ei olegi saada. Aga sain ja veel õiget värvi plastosaga ka veel. Mõned pisikraapsud on vist pikast laosseismisest või muidu hoidmisest värvitud plastiosal peal. See plastosa vist mask eesti keeles?) jõulukingiks leitud- nimelt tõin alles laupäeval postist ära.
23.12.2002 at 09:05
5.0
Mustangi tagatuled
ei ole E märki, on SAE
23.12.2002 at 20:38
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Mustangi tagatuled  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.