register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : impala, esisild, kokkujooks  
Poster Message
gis

impala, esisild, kokkujooks
Nüüd on probleem juba minevik, aga äramärkimist vajab siiski.
Nimelt vahetati Impalal eelmine kevad kõik esisilla liikuvad osad. Keerati kokkujooks õigeks ja nii ma kimasin õnnelikuna kuni suve lõpuks hakkas asi jälle ära lagunema. Lagunemine väljendus eelkõige selles, et rattaid välja keerates hakkas ta hirmsasti kakkuma.
Mingi aja uskusin ma mehaanikute juttu, et impalal ongi nii. Ja ülejäänud maailma autodel pole.
Nii käisin ma 4-s erinevas kohas, kus igal pool keerati midagi teiseks ja pidavat megahea olema. Oligi - otse sõitis ilusti aga keerates ikka see sama kakkumine. Ja mitte niisama kerge libisemine, vaid jõuline ja ränk rappumine.
Siis meenus, et 1971 aasta caddyga sai 5 aastat tagasi Kommest Autos käidud, kus sildasid seab Aivo nimeline meister. Auto mahtus vaevu stendile, aga sirgeks ta sai asja ja kõik toimis. Läksin ja nutsin impalaga ka ta rinna märjaks. Võeti ette, keerati 2 tunniga silla seadistused nii nagu tehases ette nähtud ja voila, impala on nagu teised maailma autod, keerab kakkumata.
Ehk siis ma ei teagi mis moraal on. Kuula sisehäält?
Sisehäälele sain kinnitust esmakordselt kui autole need vidinad külge pandi ja iga ratas oli omamoodi viltu ja kiivas ja ükski number polnud teisele isegi lähedal mitte. Mida teised mõõtsid? Ja kes mu hapnikuballooni sisse heeliumi pani?
27.02.2003 at 12:24
Vanaisa

Moderator
impala, esisild, kokkujooks
ehk sobib moraaliks: Kui ülesanne/töö tavoti-Jüri igapäevasest tegevusest (loe: õli vahetamine ja kummi pumpamine) natukenegi erineb, siis ta asja ka p***** keerab.
Ise olen peale mingeid remondiauke külastanuna just sellist tunnet tundnd, et nüüd peab kõik ise üle kontrollima, et mis mulli mulle jälle aeti, et mis masinal siis tegelikult viga on...

27.02.2003 at 12:33 Last edited 27.02.2003 at 12:34 by Vanaisa (Moderator)
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : impala, esisild, kokkujooks  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.