| Poster |
Message |
PlyVal64 |
Stangi tagavedrustus.
quote: rustang: Vaata selle mustangi kõhualust :
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Küsimus sellise lahenduse headuses ja halbades omadustes. Suhteliselt lihtne (esmapilgul) lahendus, kerele jäikust andev jne. Kuid lõpuni ma ta tööpõhimõttest siiski aru ei saa. Kas too (kuidas ta nimi oligi) "kaigas", mis diffrikojast kuhugi? läheb hoiab sillal pöördumast? 4 "tjaagat" on, ülemisi pole. 2 silla tsentreerimiseks ja 2 baasi reguleerimiseks. Ja kas kiigega vedrustus on reguleerimise huvides või millegi muu?
Ply@ikkagi BB peale mõtleb. Ja siis pole originaaliga midagi teha... |
| 21.04.2003 at 15:34 |
|
rustang
Moderator |
Stangi tagavedrustus.
Difri alla on kinnitatud Watts Link. Sillast ettepoole läheb pikk varras, nn. Torque Arm nagu Camarotel (ja mul). Alumised pikiõõtsad on tavalised. Lisaks on vedrid ja amordid ruumi kokkuhoiu ja efekti mõttes horisontaalsed.
Rohkem showvedrustuse moodi, hardcore võidusõitjatele see setup väga ei meeldi. Aga ilus ikkagi. |
| 21.04.2003 at 15:57 |
|
PlyVal64 |
Stangi tagavedrustus.
quote: rustang: Rohkem showvedrustuse moodi, hardcore võidusõitjatele see setup väga ei meeldi. Aga ilus ikkagi.
TA oli Monzal mul ka. Siin vist ta ainuke, mis sillal väändumast takistab.
A seda ma jäingi mõtlema, et vist peaks show tarbeks rohkem olema. Tavalise vedrude paigutuse korral ju ainult 2 lõtku andvat puksi(kummaski vedru-amordi otsas), siis aga lausa 5 tk., mis vedrustuse täpsusele ju väga hästi ei tohiks mõjuda. Või kui on "jäigad puksid", siis läbisõit olematu... |
| 21.04.2003 at 16:02 |
Last edited 21.04.2003 at 16:02 by PlyVal64
|
rustang
Moderator |
Stangi tagavedrustus.
Paistavad sharniirlaagrid olema. |
| 21.04.2003 at 16:08 |
|
|