| Poster |
Message |
altraditional |
Pragunev värv
Mis ma valesti teen, kui värvikiht kuivamise jooksul praguliseks tõmbub? All on korralik (kuiv) krunt, värvile sai kogu kaasaantud lahusti sisse kallatud nagu kästud (kogu kraam eelmisel nädalal ostetud), kliima on selline nagu praegu õues.

|
| 05.06.2003 at 14:51 |
|
pampkuri
|
Pragunev värv
Liialt kinitit kui on kahekomponentne
| 05.06.2003 at 17:49 |
|
altraditional |
Pragunev värv
Et kuivab liiga kiiresti? Värv ise vist 1komponentne, ainult lahustit kästi juurde panna...kes teab, äkki ongi lahustit palju, kuigi panin nagu kästud. |
| 06.06.2003 at 15:38 |
|
pampkuri
|
Pragunev värv
Aga mis on värvi all,see võib kaa seal reageerida kui on osaliselt krunditud ja kohati praguneb siis võib viga seal olla.Mis värviga tegu on ja miks kasutad ühekompnentset?
| 07.06.2003 at 13:13 |
|
altraditional |
Pragunev värv
Häbi kohe öelda kui vähe ma neist värvidest tegelikult tean!
1) All on kahekomponentne krunt, küsisin spetsiaalselt sellist, mis lahustiga vedelaks ei läheks, muud ei tea.
2) Värv ise on see, mis poes segati, mina ei osanud midagi nuriseda, rohkem pole sellegi kohta andmeid, kästi ainult lahustit peale kallata, et vedelam oleks. Lahusti anti kaasa, aga see ei pidanud kuidagi eriline olemam, ega reaktsiooni tekitama.
Kas 2 komponentne krunt ei kuiva (keemiliselt kõvene) siis nii, et nitrovärv temale ei mõjuks? |
| 10.06.2003 at 18:56 |
|
pampkuri
|
Pragunev värv
Kuivab ikka ma arvasiin et võibolla oli kohati krunditud.Ekas siin nüüd miski muu ei aita kui lihvid uuesti ära ja krundid ka ja siis uuesti värv järgi.Jõudu.
| 11.06.2003 at 18:10 |
|
altraditional |
Pragunev värv
Sai eile taas proovitud, ained kõik samad, midagi märkimisväärselt ei lihvinud ka ja nüüd on korras!
Anomaalia. |
| 12.06.2003 at 20:04 |
|
Vanaisa
Moderator |
Pragunev värv
Eelmine kord oli lihtsalt vähe õlut 
| 12.06.2003 at 20:09 |
|
altraditional |
Pragunev värv
Mnjaa...ega seegi kord rohkem ei olnud, =) |