register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : A/C compressor  
Poster Message
capricorn

A/C compressor
Mis asi see on, kasutasin otsingut aga ei leidnud midagi. Asi on nii, et ükskord leidsin kapoti alt lahtise relee, muidugi panin selle ainukesse kohta kuhu see sobis(üks ots oli lahtine), mootoris hakkas siis mingi naks läbi käima(pöörded tõusid natuke, naks käis läbi, pöörded olid jälle maas ja hakkasid jälle tõusma), nüüd leidsin motori skeemi ja seal oli relee nimeks pandud A/C compressor. Tahaks tõsiselt teada mis asi see on, se rihm mis seal mul on veab seda ka ringi(vist) ja see vist seda naks-u teebgi.

11.09.2003 at 19:36
eikeegi
A/C compressor
AC konditsioneeri lühend olema:)

11.09.2003 at 19:40
capricorn

A/C compressor
nii palju tean, et ta peaks seda freoni pumpama vist.

11.09.2003 at 20:08
Jutulind
A/C compressor
Just. Konditsioneeri kompressor. Naks käib läbi siis, kui ta taha ühendatakse või tagant ära lastakse ( mootori pöörded mängivad, kuna koormus mootorile tõuseb ).

'06 Fiat Panda 4x4
12.09.2003 at 14:16
capricorn

A/C compressor
mul käib see naks koguaeg läbi ja pöörded mängivad koguaeg

12.09.2003 at 19:13
tfr

A/C compressor
See, et ta koguaeg sisse-välja klõpsib, on märk sellest, et konditsioneer on freoonist tühi. Otsi siit foorumist, firmasid, kes selle täitmisega tegelevad, on siin mitmeid välja pakutud.

Samas muidugi, praeguste ilmadega võid Sa selle kulutuse (kui lihtsalt tühi on, mitte kusagilt ei leki ka, siis peaks 1000 krooni piiresse jääma) vabalt ka kevadesse lükata, ja ta uuesti tagant ära võtta.
12.09.2003 at 19:16
rai
A/C compressor
soovitav oleks talveks korda teha sest talv selline tore aeg, et kui kont üldse ei tööta siis kevadel võid hakata uue kondi või kui annab parandada siis parandusele mõtlema. kondi pumbal nimelt komme kinni jääda ja p**** minna kui ta ei tööta
13.09.2003 at 09:35
capricorn

A/C compressor
aitäh! ma just lootsin et ei pea sellega tegelema enne kevadet. Tahtsin veel küsida, et kas ta mul ilma freoonita töödata võib, kompressori relee on ära võetud nii, et kompressor ei tööta aga sooja puhub, mis on külmadel hommikutle väga teretulnud asi.

13.09.2003 at 09:47
Cardo

A/C compressor
Konditsioneeri täitmisega on nii , et saaksin seda täita aga vaid tingimusel et õhutemperatuur on ilusti üle 18 soojakraadi , sest muidu ei hakka konditsioneer õieti töölegi . Asukoht on Siili 25 ,Tallinn ja orienteeruv täitmistasu on 500 ringis sõltuvalt palju gaasi kulub. Kui on suurem leke siis enamvähem saab asukoha teada kui ei siis remondiga me ei tegele vaid võime gaasiga täita kuna põhitegevus on siiski kodumasinate remont.
13.09.2003 at 10:52
rrrr

A/C compressor
Kuna ise olen profi kodukate meestele tühja raha kulutanud, siis soovitaks ennekõike auto kontidega tegelevaid onusid. Seal vaja vaakumiga süsteem tühjendada ja siis korralikult koos spets värviga täita, mis näitab ära ka väikset sorti lekked. Ise olen käinud Tallinnas Viljandi mnt Looduse hoovis tegutsevas firmas.
13.09.2003 at 20:42
capricorn

A/C compressor
ma mõtlesin minna sinna Liiva keskuse taha, vist nimi oli kylmanaator või midagi, üks sõber soovitas, et pidid selline norm koht olema, muide ma kuulsin et 90-ndate keskel oli lõppetatud selle r14 tootmine, kas ma saan ültse nii lihtsalt asjaga ühelepoole? Äkki peab terve süsteemi ära vahetama

13.09.2003 at 21:33
Speedy 7
A/C compressor
Ma ise soovitan Sul helistada sellel numbril: 058059008.
Meeste nimesid ja firmat kahjuks ei mäleta, aga telefoni on märgitud nimeks Kondimees :)

Oleme kasutanud nende teenuseid kolm, neli korda ja pole ühtegi halba sõna nende kohta öelda. Juuli lõpus oli nende kättesaamiseks vaja ootada vähemalt nädala -see ütleb ka midagi.
Kohal käis mees, kel vastav suhtumine ja riietus kui tuleb täita 'meerika raua konti, kauboikadest kaabuni välja. Tullakse kohale ka vastava USA rauaga, valge Ford Transitiga :)

Raha küsitakse 600 eeku, s.o. siis kogu protseduur: süsteem vaakumisse, õli, freoon.

Esimest korda suvel, kui oli v.palav ja neil olid parajasti pikad järjekorrad, ei mallanud oodata, sai käidud Vana-Narva mnt. 9A, kus ei pandud õli sisse, järgmisel päeval helistasin millegi pärast kondimehele, kui ta kuulis kus kohas ma käisin, palus ta üles lugeda tööjärjekorra mis tehti (õigemini tegematta jäeti). Järgnes vastav kommentaar.

Lühidalt: helista talle ja väldi igasuguseid nurgataguseid, sest kogemused loevad.
14.09.2003 at 14:04
Jutulind
A/C compressor
Veel 1 hea number on 050 52156, nimi Üllar. Teeb head tööd ja küsib norm hinda. Asub Tallinnas, liival, kuid ei ole kylminaator :)

'06 Fiat Panda 4x4
15.09.2003 at 09:22
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : A/C compressor  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.