| Poster |
Message |
PTC
|
PTCruiseri lähituled kadund
Üks H7 lähitulede pirn oli läbi põlenud - võtsin selle välja - peale seda ei läinud ka teine lähituli enam põlema, kuigi pirn tundus terve olevat. Püüdsin leida lähitulede kaitset kuid edutult, huvitav kas selline kaitse üldse peaks olemas olema? Või siin on mõni teine konks, miks ka teine lähituli enam ei põle? |
| 25.11.2003 at 22:31 |
|
PTC
|
Asi nii nagu alati - lihtsad probleemid paistavad algselt keerulised ja keerulised paistavad algul lihtsatena. See läheb lihtsate murede hulka - nimelt põlesid läbi mõlemate lähitulede pirnid. |
| 26.11.2003 at 12:35 |
|
Jesper
|
Väga huvitav, ma olen sarnase asjaga kokku puutunud '96 Scorpio juures, kui üks tagatule pirn läbi põles läksid väikeste vahedega kõik teised ka. Huvitav mis imeelektroonikaga neid tänapäeval tüüritakse?
| 26.11.2003 at 22:30 |
|
inc13
|
quote: Jesper: Väga huvitav, ma olen sarnase asjaga kokku puutunud '96 Scorpio juures, kui üks tagatule pirn läbi põles läksid väikeste vahedega kõik teised ka. Huvitav mis imeelektroonikaga neid tänapäeval tüüritakse?
Uuematel ja eesrindlikumatel masinatel käivad tuled PWM peal ....
|
| 26.11.2003 at 22:45 |
|
tfr
|
Seda on mitmeltpoolt kuulda olnud, et uuema aja pirnid on väga "täpse" ressursiga - kui korraga vahetatud, siis kui üks läheb, läheb paari nädala jooksul ka teine.
Omast kogemusest rääkida ei saa - ma pole veel ühtegi autot oma elus piisavalt kaua pidanud, et oleks pidanud pirne vahetama. |
| 26.11.2003 at 22:50 |
|
LaSa
 Moderator |
Nii kipub tõespoolest reeglina olema, et kui läheb läbi üks pirn, siis ka varsti teine takkajärgi kohe.
Ise olen reeglina peale ühe lähitule läbipõlemist pannud 2 uut sisse kohe; üks kord kapott lahti kiskuda lihtsam kah. Lisaboonusena on uute pirnide valgusvihk alati eredam kui vanadel! |
| 30.11.2003 at 00:55 |
|
mrtn |
mul läks täna kolmandat korda pooleteise aasta jooksul teine lähitule pirn 1-päevase vahega esimese järel, elik kolmas paar. ma arvan, et asi pole mitte pirnide ressursis (olen erinevate firmade pirne ostnud) vaid autoelekter on niimoodi projekteeritud, et annab teisele ka kohe laksu ära. liiga hea kokkusattumuseks. |
| 30.11.2003 at 04:55 |
|