| Poster |
Message |
smallstang
|
Shifter & Triple Pick-Up Quadrant Mustangile
FOX Mustangi shifter on üpriski ebatäpne (shifteri sisu plastik puksidel).
Silma on jäänud pro 5.0 shifter , ning ka odavama otsa Blu Thunder Shifter NS, T5/T45.
Kuna Quadrant on samuit õhtal siis vahetaks originaali Triple Pick-Up Quadrant vastu.
Kas on lellegi kogemusi afermarket shifteriga T5 manualkastil? Ning milline shifter oleks parima hinna ja kvaliteedi suhtega.
Kui hästi hakkab selline shifteri ja qadrandi kombo tööle?
24 R
Mustang LX'87,5.0 HO & LX'89 2.3 R4 |
| 31.01.2004 at 19:27 |
Last edited 31.01.2004 at 23:22 by smallstang
|
5.0 |
vahe on tegelikult hinnas ju siiski suht väike selle pro 5.0 ja Blue Thunder vahel. Blue Thunder`i tootja on kuulu järgi (kindlalt ei tea väita) sama, mis teeb steedale triaxi ja müüb seda siis oma nime all ka. Tri-ax on minu uurimise põhjal ka kõige positiivsemat vastukaja leidnud. Kõige rohkem kirutakse Hursti ja B&M`st ka suurt head ei räägita. Pakuksin, et jääbki valida pro 5.0, Blue Thunder ja Steeda Tri-ax vahel. Kasutan ise viimast ja vahe originaaliga ikka päris suur. See jutt siis SN95 T5e kohta, aga peaks üpris hästi ka fox T5e kohta käima. |
| 31.01.2004 at 20:39 |
|
BlueStang
|
Mul sama küsimus - trackil oleks hea turvata vale käiguvahetus shifteriga.
Veel tahaks teada manuaalkasti shifteri tööpõhimõtet?
| 31.01.2004 at 20:39 |
|
anryo |
Kuule, kui sa tellima hakkad neid - siis teeme koos tellimuse. Mul ka vaja samasid asju.... Ehk saab transa arvelt veits säästa...
Aga asjast, niipalju, kui mina shifteritest lugenud olen, jääb silma üks nimi - Steeda. Kui see eelnev jutt tõele vastab, siis võib ju tõesti valida ka Blue Thunderi vahel. Kui valmistaja on tegelikult sama, siis pole ju mõtet nime eest peale maksta.
Kvadrandist seda, et ega seal vahet pole milline ta on, ma arvan, et nad on kõik ühesuguse raadiusega - mis tähendab, et siduri "ülekanne" ei muutu. Minu kogemuse järgi on kõige olulisem tross ise. Palju annab pedaali täpsusele ja lihtsale käigule juurde lihtlabane trossi õlitamine.Vala lihtsalt õli ühest otsast sisse tilkhaaval. Usu mind, sa saad vahest kohe aru.
| 31.01.2004 at 20:48 |
Last edited 31.01.2004 at 20:51 by anryo
|
urmas |
quote: 5.0:
B&M`st ka suurt head ei räägita.
Mul just see B&M Short Throw Shifter on. Rahulikuks kruisamiseks seda küll vaja pole. Käiguvahetus on muidugi tihkem. Samas hea mees teeks ise originaalile käigupikkuste piirajad peale ja säästaks raha. Ei meeldi et kang on lühem ja käiguvahetuse ajal tuleb veits kätt venitada. |
| 31.01.2004 at 20:57 |
|
5.0 |
quote: urmas: Ei meeldi et kang on lühem ja käiguvahetuse ajal tuleb veits kätt venitada.
see on jah üks miinus, aga kasutan originaalkangi selle käevenituse vältimiseks (viienda käigu puhul eriti tuntav) |
| 01.02.2004 at 11:34 |
|
urmas |
B&M-l ei saanud originaali kasutada, oli vist ühest tükist. |
| 01.02.2004 at 12:07 |
|
anryo |
Selle jaoks on see "firewall adjuster" ja originaalis on tead isegi mis.
Kuid sul on mingil määral õigus, adjusteriga ei saa seda teha nii suures ulatuses, kui ehk vaja oleks. Asja idee on ikkagi selles, et "muuta" trossi pikkus sobivaks.
Mina muide õlitasin oma trossi ära, ja originaal plastik junn toimib päris korralikult.
Aga shifterit on vaja küll.
| 01.02.2004 at 19:01 |
|
Riho |
Üks shifteriga kast võib varsti üle jääda. |
| 02.02.2004 at 10:51 |
|