| Poster |
Message |
JustMe |
Shift light
Proovisin otsida aga ei leidnud.
Siin tundub olevad igasuguseid elektroonikuid- Sooviks shift lighti ( ehk siis käigu vahetamise märguande tuli )teha aga ei leia kuskilt skeemi selleks. Äkki keegi on kunagi leidnud sellise asja või teab kust otsida?
Tean et müüakse valmis produkte aga hind ( 1500.- ) poleks seda vaeva väärt. |
| 08.03.2004 at 23:08 |
|
Madman
|
Shift light
Natuke OT aga mina võtaks enda omal selle just maha, vahel ajab ikka närvi kui ta vilgub kogu aeg, tüütu nagu see summer mis mõnel autol kisab kui turvavööd kinni ei pane jne. Aga eks Sa ise tead paremini, mul lihtsalt selline arvamus.
| 09.03.2004 at 20:29 |
|
JustMe |
Shift light
Mul rahvarallile vaja, saaks silmi rohkem teel hoida ja juhtimisega tegeleda. Muidugi siiani on tahhoka vaatamisega kah kenasti hakkama saadud aga mõtlesin, et proovin seda varianti.
Ja ma panen sinna lüliti vahele , et kui segama hakkab saan alati välja lülitada + tuleb sellele veel külge ledide tugevuse regullinupp, nii et probleeme tavapärases kasutuses ei teki.
quote: Madman: Natuke OT aga mina võtaks enda omal selle just maha, vahel ajab ikka närvi kui ta vilgub kogu aeg, tüütu nagu see summer mis mõnel autol kisab kui turvavööd kinni ei pane jne. Aga eks Sa ise tead paremini, mul lihtsalt selline arvamus.
|
| 09.03.2004 at 20:37 |
Last edited 09.03.2004 at 20:38 by JustMe
|
rustang
Moderator |
Shift light
Teoorias peaks tahhoka seieri pealt saama pinge, mis on võrdeline pöörete arvuga. Kasutades komparaatorit, peaks saama tekitada sobiva pinge juures (=sobivate pöörete juures) süttiva tulukese. Ainuke küsimus, kui täpne see asi on. Mul omal ajal jäi tegemata kuna lõpuks ostsin valmis asja aga mingid skeemid on kuskil vedelemas - kui eksperimenteerida tahad võin üles otsida. |
| 10.03.2004 at 10:31 |
|
JustMe |
Shift light
Tänud aga ma juba leidsin inimese kes mulle selle valmis teeb, eks ma siis näen mis see endast täpsemalt kujutab
quote: rustang: Teoorias peaks tahhoka seieri pealt saama pinge, mis on võrdeline pöörete arvuga. Kasutades komparaatorit, peaks saama tekitada sobiva pinge juures (=sobivate pöörete juures) süttiva tulukese. Ainuke küsimus, kui täpne see asi on. Mul omal ajal jäi tegemata kuna lõpuks ostsin valmis asja aga mingid skeemid on kuskil vedelemas - kui eksperimenteerida tahad võin üles otsida.
| 10.03.2004 at 10:52 |
|