register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Audi V8   1 2 3 4  
Poster Message
vvt

Audi V8
Olen kümmekord korda jalutanud Revali hoovi peal seal, kus neil vanasti keretööde töökoda oli (kui nad Staadionis veel olid) ning lihtsalt huvi pärast vaadanud, millised sassis autod seal seisavad. Laias laastus iga teine oli Quattro ja need olid tavaliselt suurte avariidega (vastu puud, külg maas vms). Tavamudelid aga väiksemate kõksudega - tagant sissesõitud vms. Umbes sama räägib sulle suvaline kindlustuse kahjukäsitleja. Ma võin eksida 10%, aga proportsioon on sama. Subarute avariiprotsenti pole üldse mõtet siin lahata - las omanikud ise pajatavad, kuidas neil kaskomakse tundub:(

13.08.2004 at 10:32
Quattro

Audi V8
Sorry, aga ma ei saa su jutu poindile pihta???
Kuidas puutub see teemasse, et 4 veoliste omanikud autosid vastu puud sõidavad?
Kas sa püüad seda väita, et 4 veoline on lihtsalt nii halb veoskeem, et auto lihtsalt läheb kraavi ja temaga ei olegi võimalik teel püsida-vastupidiselt tagaveolisele.

13.08.2004 at 10:37
silver
Audi V8
4wd nõuab ka julgust, et sellega kiiresti sõita. Kui minema hakkab tuleb gaasi tallata mitte niivõrd pidurdada. Tavaliselt sõltumata veoskeemist inimesed "mineku" pealt tallavad pidurid plokki ja lohisevad kivi näoga puusse.
""Olen seal olnud, teinud seda"", nüüd juba julgust rohkem.
13.08.2004 at 10:42
sten666
Audi V8
Kui auto meeldib siis pole ju vahet kas on Audi 100, Lada 110, Corvette või mõni muu. Rahakott selga ja ostma.

Mis puutub sellesse miks MB ga ei kiirendata siis MB on rohkem selline härrade auto millega ei tehtagi trikke.
13.08.2004 at 11:49
vvt

Audi V8
Õige jutt!

Kuigi minu vitsad on olnud sellise (kolm korda ptüi üle õla) -ainukese teelt väljasõidu olen oma elus sõidetud 500 000 km jooksul teinud neliveolise autoga, sest läksin liiga julgeks ja hooletuks. Nüüd on mul teine neliveoline - eks näis:uhoh

Miks siin selleks SEC-st jahuti nii palju - IMHO peaks vana auto, mis nõuab suuri kulutusi, olema klassikuväärtusega-so hiljem realiseeritav. Ei ole seda ükski kõrgtehnoloogia koidiku aegne auto. See selleks. Mis aga konkreetset MB-d puutub, siis vaieldamatult on tegu hetkel soodsaima sellesuunalise autoga, mida osta saab. Pluss lisavarustus ja kestev tehnika lubavad sellega iga päev liikuda. 50-70k eest alternatiivi SEC-le ei näe. Muidugi ma eelistaks isiklikult hoopis 635CSi-d, aga neid 50 k eest sõitvaid ei saa
ning lisavarust pole mõtet võrreldagi -kliimat sa neist ei leia.