register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Nõu vaja - kolkimine  
Poster Message
MossOpel
Nõu vaja - kolkimine
Küsimus siis selles, et kui on käsi parajalt (verine, haavad jne + veidi puusa juurest) lõhki, ja on tehtud foto. Kas on võimalik selle abil "vennale" mingit karistust taodelda. Tunnistajatega on natuke kehvast, kuna enamus pealtnägijatest ilmest "poevad" sellele 120kg sepale, kes ennast 60 kg venna abil mehena tundis..... Kas on võimalik siin natuke õiglust maksma panna või ei?
12.06.2004 at 03:20
Astro-97
  
Nõu vaja - kolkimine
quote:
MossOpel: Küsimus siis selles, et kui on käsi parajalt (verine, haavad jne + veidi puusa juurest) lõhki, ja on tehtud foto. Kas on võimalik selle abil "vennale" mingit karistust taodelda. Tunnistajatega on natuke kehvast, kuna enamus pealtnägijatest ilmest "poevad" sellele 120kg sepale, kes ennast 60 kg venna abil mehena tundis..... Kas on võimalik siin natuke õiglust maksma panna või ei?
sellise küsimusega pead pöörduma kohtu med.eksper
tiisi, vanasti oli narva mnt-l enne seda kasiinot ühes
hoovimajas linnast tulles paremal ja edasi arvatavalt
avaldusega konstaabli poole(kui enam tolku on)
12.06.2004 at 03:38
MossOpel
Nõu vaja - kolkimine
Falcki vennad kehitasid õlgu, seetõttu nagu ei osanud kohe küsida kuskilt...
12.06.2004 at 03:42
Jutulind
Nõu vaja - kolkimine
Selleks lähed politseisse, teed avalduse. Siis lähed Kohtumeditsiinilisse ekspertiisi, asub Narva mnt-l kadrioru lähedal selle apteegi pea et taga. Siis tassid tõendi politseisse ja jääd ootama. Suure tõenäosusega ei juhtu midagi - kui Sa just politseile tüüpi ennast ka kohale ei vii. Minu puhul igatahes ei piisanud sellest et ma neile inimese kodutelefoni numbri andsin - tuli paari kuu pärast lihtsalt kiri et "blablabla peatatud ..."


____________________________
Team OUTLAW
'80 Jeep Wagoneer 258 cid R6 4 spd manual
'79 Jeep Wagoneer 360 cid V8 TH400
'06 Fiat Panda 4x4
12.06.2004 at 09:04
allan76
Nõu vaja - kolkimine
Oli ka mul 2001. aastal üks intsident. Midagi hullu viga ei olnud - üks veidi valusam koht näos. Selle puhul suunati mind Tallinna Keskhaigla traumapunkti ja sealt väljastati mingi paber, mida Politsei ka tunnistas. Peksjaid oli 20, meid oli kõvasti vähem, aga arvatavasti selle tõttu, et üks tüüp on lähisuguluses Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskopiga, ei ole Politsei midagi tarka ette võtnud. Rikkumisi tal ka varasemaid kuhjaga.
12.06.2004 at 09:49
pyhaw
Nõu vaja - kolkimine
Tegelikult on med ekspertiisi vaja igaks juhuks (kohus),
politseisse avalduse võid teha kasvõi pool aastat hiljem.
Ekspertiis on lihtsalt tõend selle kohta, et nägu/magu on lõhki, kes lõi, seda (nagu öeldakse) selgitab juurdlus.
Ja tõendi vigastuste kohta saad ntx perearsti käest.
12.06.2004 at 15:11
Fastbear1
Nõu vaja - kolkimine
kõige pealt tuleb minna traumapunkti kus tehakse kindlaks sinu vigastused ning tehakse pildid(enda tehtud pildid ei loe). Peale seda lähed menti ning teed avalduse, kohtus nõuad ravi ja moraalse kahju hüvitamist(~15-20000kr)ning nad mõistavad selle ka välja. Kui mendis asi ei arene edasi siis tuleb võtta advokaat kes hakkab neil koguaeg tagumikus käima ning siis võid asjas juba üsna kindel olla(peksja maksab ka kohtu kulud). Tartus mitu korda kokku puutunud ning ka kuulnud selliseid asju sõpradelt töötab küll. Oleneb muidugi mida tegi see kes peksa sai, kui oli oma süü siis....(kohtus see ei loe, oma südametunnistus).
12.06.2004 at 17:18 Last edited 12.06.2004 at 17:18 by Fastbear1
Enni
Nõu vaja - kolkimine
Omalgi väga halvad kogemused antud teemas. Ligi 2 aastat tagasi sain kodu kandis ühel peol peale sõbranna kaitseks välja astumist kohaliku joobes isiku poolt pesapalli kurikaga pikki nägemist ning peale mõne minutilist toibumist õnnestus mul jobu üles leida ja omapoolset kättemaksu teostama asuda. KRT kahjuks jäi minu teostus väga üürikeseks kuna kohalik konstaabel koos abipolitseinikutega astus vahele ja panid käed raudu. Ise veel komenteeris, et mida sa siin peksad endast väiksemat jne nüüd viime sind jaoskonda ja teeme trahvi. Peale ägedat vestlust omavahel käskisin tal hoopis viia jaoskonda probleemi algataja,-kes oli vahepeal varvast teinud (kuna tal politseiga alati probleeme) - siis selle peale vastati, et neil pole alust ning hetkel olen prbl tekitajaks hoopis mina. Et esmalt pean neile tegema avalduse ja alles siis saavad nad tegutsema asuda. Isegi, ei piisanud minu verisest näost. Samal päeva õhtul läksin koheselt Paide reanimatsiooni, kus õmmeldi igemed ja hull kinni, koheselt palusin neil väljastada tõendi vigastuste kohta ja käskisin arstil lisada juurde nende poolse arvamuse millega trauma on tekitatud - lisati rida löödud võõrkehaga. Järgmise päeva hommikul läksin politseisse avaldust kirjutama, kus ikka mõnusalt peedistati küsimustega, et kas mul on olnud eelnevalt lööjaga omavahelisi arvete klaarimisi olnud jne ning miks ma ikkagist astusin sõbranna eest välja parem oleks võinud kodus vaikselt emme issi juures istuda jne. 1 nädal peale avalduse kirjutamist leidsin postkastist kirja, et algatatud on kriminaal asi jne. 2 nädalat peale selle kirja saamist tuli koju teine kiri, et ala kriminaal asi on lõpetatud kuna meil oli omavahel kana kitkuda. Kirjas oli ära toodud komisaari poolne selgitus prbl'st. Et minul ja lööjal tekis omavahel sõnavahetus ning siis lõi lööja ÜHE rusika löögi minule vastu nägemist ning tekitades minule ülemise huule haavandi. Kui telefonitsi küsisin komisaarilt aru kuidas on võimalik lüüa rusikaga selline löök minust 2x väiksema isiku poolt ning kas arstide selgitus ei loegi. Selle peale vastati mulle, "et ära tule siin targutama ning nad võivad mulle määrata trahvi politsei solvamise ja avaliku korra rikkumise eest ning anti ilusti mõista, et kui peaks midagigi juhtuma lööjaga, siis tullakse koheselt minu juurde" :) Ning kui ma tahan siis võin alati kohtusse oma õiguste kaitseks pöörduda. Antud tegevus jäi tegemata.
Sorry, et kiri nii pikk tuli, tehke siit ise omad järeldused.
14.06.2004 at 11:08
Olds
  
Nõu vaja - kolkimine
Oli endalgi kord ammu juhus, kus pedekari kurikaga vehkima hakkas ja mulle vastu pead äsas...sai siis samuti case politseisse antud, lootes, et need midagi ära suudavad teha. Aga ei si``agi nagu tavaliselt see Eesti politseile kombeks on. Vahivad oma kontoris paberihunnikut, mida ei jõua ka nende pojapojad läbi vaadata ja halavad, et meil nii palju tööd...krt. see pole minu probleem kui palju või vähe sul tööd on. Samas kui on vaja karistada autoroolis lahtise turvavöö pärast on kukepoisid väga aplad...ausaltöelda tõsiselt närvi ajab see Eesti politsei
Nõu ma Sulle eriti öelda ei oskagi. Võibolla, et püüda hoiduda igasugustest imbetsillidest kui vähegi võimalik. Kui pole peab ise hakkama saama. Kui alguses vähemuses, (nagu minul oli)siis alati on võimalus see värd hiljem ülesse otsida ja talle üllatus korraldada.

____________________________
Premium Performance - Ameerika autode varuosad,remont,race osad & custom mootorite ehitus
Tim McAmis ametlik partner
COMP Performance Group brändide ametlik ainumaaletooja baltikumis
14.06.2004 at 11:19 Last edited 14.06.2004 at 11:21 by Olds
Fastbear1
Nõu vaja - kolkimine
sorry aga enamus sellised asjad leiavadki lahenduse kohtus, teisit ei ole asi mõeldav. Muidugi kui ise piisavalt tugev ning raha soovi pole siis võib raipele ise ka pai teha.
14.06.2004 at 20:34
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Nõu vaja - kolkimine  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.