register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Leedus ka mõni auto müügis.  
Poster Message
Vanaisa
  
Moderator
Leedus ka mõni auto müügis.
http://www.autoplius.lt/ru.php/52;search_action;view;urlid;226784;main_limit;-1;#1

____________________________
KÕIK KASTIRATASTELE, SELTSIMEHED!!!
:evil
29.11.2004 at 21:23
Astro SS
Leedus ka mõni auto müügis.
:hail ,

____________________________
Probleemid algavad kui on liiga palju toredaid mõtteid...
29.11.2004 at 21:28
tfr
 
Leedus ka mõni auto müügis.
Tavaline 305cid Caprice ju, mis seal nii kummardada?
29.11.2004 at 21:46
Astro SS
Leedus ka mõni auto müügis.
Ikkagi ilus auto!
Mark on ka õige! ;)

Hind on ka soodne!



____________________________
Probleemid algavad kui on liiga palju toredaid mõtteid...
29.11.2004 at 22:07
PlyVal64
Leedus ka mõni auto müügis.
quote:
Hind on ka soodne!
Mis soodne, olematu ju teine! 40kilo on niisama saadud "vaalaskala".
30.11.2004 at 02:22 Last edited 30.11.2004 at 02:22 by PlyVal64
300m
Leedus ka mõni auto müügis.
mis asi see on ??? cadillac catera ??? http://www.autoplius.lt/lt.php/2;search_action;view;urlid;220584;main_limit;-1;#1 issanda loomaed on ikka kirju
30.11.2004 at 10:49
mrtn
Leedus ka mõni auto müügis.
Opel Omega USA variant, mis siin ikka niiväga imestada on, müüdi ju Asconaidki Cadillaci nime all.
30.11.2004 at 10:54
vr_
  
Leedus ka mõni auto müügis.
quote:
300m: mis asi see on ??? cadillac catera ??? http://www.autoplius.lt/lt.php/2;search_action;view;urlid;220584;main_limit;-1;#1 issanda loomaed on ikka kirju

võta ja uudista

http://www.cardomain.com/member_pages/search_results.pl?make=Cadillac&model=Catera

härrased.. milleks on antud meile google.

____________________________
Imperialist 71
30.11.2004 at 10:55
krooks
  
Leedus ka mõni auto müügis.
Kuna loen just Passenjuki Komandori saarte reisikirjeldust siis tekkis tahtmine ka kirja panna üks pisike alles läbitud reis võõrale maale.

Peale üle paari nädalast kahe auto otsimist, internetis kõikidel lehtedele passimist ja erinevate Eestis müüdavate käkkide vaatamist mõtlesime minna Leedu autoturge väisama. Autogidai lehelt leidis sõber endale sobiva 2000 aasta golfi ja mina lahtise Stratuse. Sai müüjatega suheldud, numbrid-pildid-asukohad välja prinditud ja eregitra lehelt ka soovitavate autude taust enamvähem selgeks tehtud, kindluse mõttes. Kümne paikku teisipäeva õhtul hakkasime Tallinnast liikuma, tõotatud maa poole. Paak Laagris kurguni täis, kohvitass pihku ja tuld. Pärnus tee-ehitus oli selline aeglaselt läbitav osa, ülejäänud aja sai sõitta rahulikult. Peale Läti piiri esimesest latakate statoilist 24 liitrit sisse ja oligi paak uuesti kurguni. Riia linnast näitas geps meid kenasti mööda ja sinna sisse ronima ei hakanud. Terve sõit lätis oli mõnus vaid üksikud enesetapjalike möödasõiduvõtetega piloodid. Sõit kuni Marijampoleni kulges viperusteta, kraavis sai näha üht väetise rekkat.Liikluskultuur Leedus on olematu, täelik katastroof mis teedel toimub. Möödasõitjast möödasõitmine oli tavaline. Mida rohkem end peenrale hoidsid seda suurem oli % et tuled eluga tagasi. Linnas oli ainuke usaldust äratava välimusega bensukaks Statoil ja sinna läksime. Tankisime ja uurisime müüja käest kus kohas nüüd siis asub see "kõigekõige" autopood. Juhatas meid ilusti õigesse kohta. Auturg asus viaduktist vasakul ja vaade mis avanes oli lahe ning vastas ootsustele. Lõputu rivi autosid, sõna otseses mõttes. Kuna autoturg avati 7.30 siis oli meil üle poole tunni aega seal värava taga passida. Valgevenelasi oli mitu masinatäit ootel, lätlasi vist oma 3-4 autot avamist ootamas ja üks poola numbriga küna. Pole minu silmad varem näinud nii suurt ala autudega ja veelvähem järtsu autoturu ukse taga. Jalutasime ja sirutasime niisama, käisime tegime viaduktilt pilte ja vaatasime kohalikke ralliässasi omale sõiduridasid tekitamas. Väravad avati ja sõitsime sisse. Ise alul mõtlesime, et huvitav kas lasevad autoga sisse tiirutama ja vaatama aga ei lastud. Parkisime ära ja hakkasime ringi vaatama. Minutiga ostis valgevenelane miski diisel-buumeri, ilma käivitamata ega proovimata. Käpad käisid kokku, papp vahetas omanikku. Passat, 93 aasta vana roostehunnik, katkise esiklaasi all oli silt: 1400EUR. Sügasin silmi, ikkagi öö läbi üleval oldud, et sinna jõuda. Ikka rsk 1400. Edasi oli lihtne, kõik hinnad samad või isegi kallimad mis meil. Meeleolu muutus. Jalutasime niisama ja võrdlesime koduseid hindas. Kui valima peaks läheks eestis autopoodi ja maksaks hea meelega 200 peale ka aga siit küll miskit sitajunni ei osta ja kõik. Valgevenelasd jooksid mööda platsi ja leidsid omale ostu väärivaid autosi. Ok. tehtud-nähtud kuna asja point oligi lihtsalt tulla ja vaadata mida see Leedu endast kujutab. Hakkasime end tagasi sättima, Bauskas oli vaja seda golfi vaadata ja kuna minul see stratuse müüja enam vastu ei võtnud siis oligi tee selge ja punkt gepsus paigas.
Sõber helistas kuulutuse peale, 2000 aasta golf, heas korras tehase värv, väike läbisõt. Müüja õtles torus, et naise auto ja ostsid endale uue jne. Sõber veel nöökis, et ja jaa ning et vot eelmine omanik oli kindlasti kirikupapp. Igatahes läksime nüüd seda vaatama. Jõudsime sellese Pasvalysesse kus see golf oli ja helistasime. Müüja oli veits ehmunud häälega kui kuulis, et me juba kohal. Istusime miskise kohviku ees ja ootasime, lubati tulla. Ja tuldigi. Sinine mersu buss, suur rist ette kapotile kleebitud, veel suurem rist oli külje peal ning pärgadega kleeps telefoninumbriga küljeaknal. Miski blondinka tuli golfiga. Ütlesin vanale, et siin vihma käes ei hakka nüüd asju ajama ja lähme Lukoili, seal katusealune. Sõitma hakates ei saanud enam keegi naeru pidama-kiriku buss, milles kaks jorssi dresspükstes ja selline tellitud olemisega blond tutt golfi roolis. Lukoilis toimetati blondu kohe ruttu bussi istuma ja hakati oma 130000 läbisõiduga golfi kiitma. Eest amordikinnituse plekk teist tooni kui muu auto, vinkoodi birkat pole, tagant tule õmbrusest näha valget plekki, tagumine tiib sees, uksepolster keevituspritsmetega. Teibitöö oli nii sitalt tehtud, et ülevärvimisest oleks ka pime aru saanud. Vend raiub, et on tehasevärv. Müüjad muutuvad närviliseks ja hind kukub 300. Printisin sellest ergitra lehest välja paberi kus kirjas, et auto leedus olnud üle kahe aasta. Mees väidab, et eelmine sügis tõi jne. Paber nina alla, suu läks plõks kinni ja silmad punni pähe. Viimane pakkumine, et noh selle raha eest autot küll. Ei võta. Mehed närvilised, uksed põmm jõuga kinni ja minek. Vaskpõõrdel sureb golf välja... Sõidame ja naerame, lihtsalt liiga hea komöödia. Kahju, et kaameraga seda kõike üles ei filminud. See kirikubuss, need "pühad isad" ja see püha blond lehm, harjutatud ja hästi välja mängitud hea näidend. Asi tegi ikka tükk aega nalja. Nüüd kus oli selge, et Leedust ei taha tasuta ka ühtegi autot oli aega ringi vaadata. Sitaauk, vabandust väljenduse eest aga nii see on. Leedu on lihtsalt masendav koht. Kõikjal on prügi ja sodi, inimesed ei hooli oma varast, lagunevad majad ja vanad parsad. Never tagasi ei lähe. Kui ma leedus peaks elama siis ma hüppaks esimese rekka alla.Tottaalne peldik, mitte vaba riik. Kaunas oli samuti masendav. Must ja räpane linna nimega mahajäetud koht. Tagasi tee kulges ilusti, kuigi vasakul peenral enamasti sest vastassuusnas tekitati väga tihti kolm rida 130 km kiiruse peal. Pidev ohutunne aitas üleval püsida. Ja Eestisse jõudes sai Pärnust üks auto ära ostetud.

Omastkohast lahe käik kuna sai eheda kogemuse nii autoturul kui ka kokku keevitatud auto nägemise näol. Siiani infokilde vaid foorumitest lugenud ja päris 100% veendunud polnud. Nüüd ei taha Leetu kunagi minna, veel vähem leedust toodud autot osta.

____________________________
Team OUTLAW
Ilus Aed
Fishing on Åland
07.04.2011 at 20:58 2 edits. Last edited 07.04.2011 at 21:23 by krooks
voy
 
Leedus ka mõni auto müügis.
...kui sattusid esimest korda,siis võib Sinu juttu uskuda jah.Muidugi Kaunase turg ongi mõeldud tsurkade ja muulaste jaoks.Osta ei ole sealt tõesti midagi.Aga pole sel Leedu autoturul tegelikult häda midagi,kui tead mida tahad ja kust täpsemalt osta.Kodutööd tuleb lihtsalt rohkem teha,mitte lambist õnne minna otsima.Ja meie auto24 kuulutustest on suur protsent,mis toodud Leedu turgudelt,ja müüjad väidavad,et käivad ise itaalias jne .ise toomas.Minul isiklikult mitu head kogemust.
07.04.2011 at 21:55
Lemmu
Leedus ka mõni auto müügis.
Leedu on tõesti esmapilgul üks suur peldik, müüjad on täiesti ebareaalsed - mõne jupi järele sõites selgub alles kohapeale, et "oi kurat, jupp on alles Hispaanias auto küljes".
Täiesti tavaline asi. Samas kui suudad mingi hea diili sealt välja pigistada juba eos, leidub seal teinekord uskumatuid asju uskumatu hinnaga (nagu Eestiski).

Kaunas näiteks ongi nagu tondilinn, Vilniuses seevastu hakkab juba looma kuid meie kalli Eestiga võrreldes on asjade (poed, teed, reklaamplakatid) mastaabid ikka üsna teisest klassist.
Positiivne on muidugi asjaolu, et igast tanklast saab gaasi ning kui sind kinni pidanud ja pistist noolivale mendile julmalt raiuda, et peale inglise keele midagi ei oska & sularaha pole, lastakse reeglina kergelt minema.

Sõidukogemust pole minu igatahes nii ekstreemset küll olnud kui sul - samas aasta tagasi Kaunases paduvihmaga sõites romulat otsides oli keskmine kiirus 80km/h & tagaosa stabiilselt libisemises.

____________________________
3x V8 = 10.8L & 968kw
07.04.2011 at 22:11 1 edit. Last edited 07.04.2011 at 22:13 by Lemmu
krooks
  
Leedus ka mõni auto müügis.
Sinna Marijampolesse sai sõidetud meelega, et oleks käidud. Aga isegi need madalad ootused mis meil olid olid liiga körged. Nn lambist miskit õnne otsima ei läinud lihtsalt kuna oli aega sai ära käidud. Ei soovita kellelegi. See koht nimega Leedu on kogu oma olemuselt üks depressivne paik.
Aga autot ikka pole.

____________________________
Team OUTLAW
Ilus Aed
Fishing on Åland
07.04.2011 at 22:20 1 edit. Last edited 08.04.2011 at 07:12 by krooks
dodge
Leedus ka mõni auto müügis.
Mine siis Venemaale?
07.04.2011 at 22:48
Lowrider
Leedus ka mõni auto müügis.
quote:
krooks: . Ei soovita kellelegi. See koht nimega Leedu on kogu oma olemuselt üks depressivne paik.

Hirmsad jutud siin Leedu kohta :D . Kooli ekskursiooniga Leedus käidud sai siis tundus küll korralik paik, kohati ilusam kui Eesti, aga ju siis näidati meile ainult parimaid kohti :D . Head õlut sai ka hirmodavalt seal öösel kusagil pubis/klubis joodud ja siis polnud Leedul häda kedagi :D . Odavamalt krt kui meil poest ostes.

Sorry for offtopic :smokin
07.04.2011 at 22:54 1 edit. Last edited 07.04.2011 at 22:57 by Lowrider
STW
Leedus ka mõni auto müügis.
quote:
Lowrider:
quote:
krooks: . Ei soovita kellelegi. See koht nimega Leedu on kogu oma olemuselt üks depressivne paik.

Hirmsad jutud siin Leedu kohta :D . Kooli ekskursiooniga Leedus käidud sai siis tundus küll korralik paik, kohati ilusam kui Eesti, aga ju siis näidati meile ainult parimaid kohti :D . Head õlut sai ka hirmodavalt seal öösel kusagil pubis/klubis joodud ja siis polnud Leedul häda kedagi :D . Odavamalt krt kui meil poest ostes.

Sorry for offtopic :smokin

Ei pole see Leedu nii hirmus paik midagi, Vilnius on väga ilus linn ja ega eal leiab muidki huvitavaid paiku, Palanga näituseks.
Liikluskultuur ma julgeks kah öelda, et OK, juhid arvestavad teine-teisega rohkem, kui meil siin kodumaal.
07.04.2011 at 23:00
dodge525
Leedus ka mõni auto müügis.
leedu kohta- riik nagu riik ikka, inimesed samad nagu siin. isegi seal koos vennaga turul käinud- noh tõi ta omale mingi opeli, pärast sobis koerakuudiks. mina mängisin ainult autojuhti. leedust veel niipalju, et 2 aastat sai seal vene kroonu lõppaastatel oldud ning polnud siis nendel "kurvadel" midagi viga, pole ka praegu. liikluse koha pealt, olen täiesti päri, et ridasid tuleb mahutada nii palju kui kannatab mõistuse piires. 3 rida polegi mingi probleem- sõitnud olen (ja mitte üks kord) nii istanbulis, sofias, varssavis ja tegelikult saint-tropezt kuni istanbulini välja koos kõige vahelejäävatega (ka albaania, kosovo ning makedoonia mäed ja seda viimase 5 aasta jooksul mitmeid kordi) Arvamus liikulusest selline, et nii kui eestisse jõuad nii laiutamine hakkab, nagu kõigil oleks fullsize perse all mis siis et raha nagu bensukas jätkub ainult 5 liitri jaoks oma bmw, oooo, mb või ww jaoks. Mõistlikult mööda saab sõita alates lätist. Te võite ju siin peksta mind aga MITTE KUSKIL pole nii enesekeskset liiklust näinud kui eestis.
07.04.2011 at 23:33 1 edit. Last edited 07.04.2011 at 23:34 by dodge525
christian
  
Leedus ka mõni auto müügis.
Ja veel Leedu liikluspolitsei......mnjah, nagu Veberiigi alguses on seal ikka altkäemaks mis kehtib.
kogenud korduvalt just Läti piiri lähedal.

Ja Leedukatest kui inimesest. on mõned tuttavad kes kolisid rootsi mu naabriteks, sõitsid vanade audi 80 netega ja unistasid renooost, ostsidki omale renoo ära millel olid valuveljed, siis mindi kvaliteetpoodi "biltema" ja osteti ilukilbid ja oh seda võõrkeelset kisa ja kurvatamist kui nad avastasid, et neid ei saagi valudele peale.:D
08.04.2011 at 09:17
peep
 
Moderator
Leedus ka mõni auto müügis.
Käige rohkem maailmas ringi, siis ei ole välismaale sattumine nii suur üleelamine. Teistes riikides käivadki asjad teistmoodi ja nende seisukohast oleksime meie sama mõttetud ja imelikud...kui nad meist midagi teaksid.;)

Üldiselt, trip.ee on selle teema jätkamiseks sobiv.
08.04.2011 at 09:40
ivoalaska
 
Leedus ka mõni auto müügis.
Never tagasi ei lähe. Kui ma leedus peaks elama siis ma hüppaks esimese rekka alla.Tottaalne peldik, mitte vaba riik. Kaunas oli samuti masendav. Must ja räpane linna nimega mahajäetud koht. Tagasi tee kulges ilusti, kuigi vasakul peenral enamasti sest vastassuusnas tekitati väga tihti kolm rida 130 km kiiruse peal. Pidev ohutunne aitas üleval püsida. Ja Eestisse jõudes sai Pärnust üks auto ära ostetud.

Omastkohast lahe käik kuna sai eheda kogemuse nii autoturul kui ka kokku keevitatud auto nägemise näol. Siiani infokilde vaid foorumitest lugenud ja päris 100% veendunud polnud. Nüüd ei taha Leetu kunagi minna, veel vähem leedust toodud autot osta.


Saabusin ka eile õhtul Leedust, kus käisime sõbrale järeleveetavat kompressorit toomas. Kui siin me kirume Tallinna linnatänavaid, mis on kohutavad, siis sealkandis on maanteed samasugused. Elu tõesti tundub veidi hallim sealkandis aga vähemalt meie saime pisikese otsimise peale kompressori, mis oli praktiliselt uus ja hinna poolest kaks korda odavam kui siinmail. Usu või mitte aga müüjaks oli ka coupe mersuga kaunitar :D Järgmine nädal jälle Leedumaale....
08.04.2011 at 09:40
Timo
  
Leedus ka mõni auto müügis.
No leedust auto toomine suht loterii. Autod peab ikka väga kurja pilguga üle käima, sest seal tõesti tehakse kolmest autost üks. Samas võib leida ka heas korras autosid. Iseenesest ei ole ju hullu, kui auto kõksuga ja korralikult korda tehtud, mõni detail vahetatud. Aga sealmaal just kvaliteedist puudu jääbki. Autod taastatakse kättejuhtuvate materjalidega ja ei ole ime, kui Su autot hoiab koos naabrimehe aiapost, mis toeks kuskile külge läristatud :D .
Jaanuaris olin ise nädala Kaunases. Turgude peale ei jõudnud, kuna päeval aega ei olnud. Aga nurgatagustes jäi ikka silma poolikuid autosid ja nn. ´´taastamises´´ olevaid. Leedukad ise tunduvad muidu suht normaalne rahvas olema, aga majandus neil ikka põhjas hetkel, kui kohalike jutte uskuda. Kaunas ise on lõputu Kopli- majad räämas, linn must ja teed on väga halvas seisukorras. Linnavahel ikka mõnus slaalom käib :D . Samas üllatas hotelli arve, sest 1 päev maksis 52 euri, mis ei ole sellise linna ja hooaja kohta just soodne. Õnneks oli vähemalt hotell viisakas ja hommikusöök norm, kui kuulata teiste inimeste kogemusi. Meist on nad ca 15 aastat maas, kui mitte rohkem.
Ja tundub, et Leedukad ise ei julge ka enda riigis müüdavaid autosid osta :D . Linnavahel jäi silma, et Taksod olid vanad valged pommikindlad Audi sigarid ja rahvas sõitiski üldse vanemate audidega, või siis päris uute autodega. Selliseid vahepealseid oli ikka vähe .
Ja kui Leedust autot tooma minna siis ilmselt pead ka ikka teadma, et kuhu minna ja mida otsida, nagu Saksagagi on. Kui vaatad neti kuulutusi, või kolad platside peal, siis hinnad samad, mis siin, või kõrgemadki. Ühesõnaga kodutöö peab korralik olema.

____________________________
Chevrolet Astro AWD 96 varuosadeks
Chevrolet Astro AWD 95
Fordson model N 1935
08.04.2011 at 11:14
christian
  
Leedus ka mõni auto müügis.
quote:
ivoalaska: Never tagasi ei lähe. Kui ma leedus peaks elama siis ma hüppaks esimese rekka alla.Tottaalne peldik, mitte vaba riik. Kaunas oli samuti masendav. Must ja räpane linna nimega mahajäetud koht. Tagasi tee kulges ilusti, kuigi vasakul peenral enamasti sest vastassuusnas tekitati väga tihti kolm rida 130 km kiiruse peal. Pidev ohutunne aitas üleval püsida. Ja Eestisse jõudes sai Pärnust üks auto ära ostetud.

Omastkohast lahe käik kuna sai eheda kogemuse nii autoturul kui ka kokku keevitatud auto nägemise näol. Siiani infokilde vaid foorumitest lugenud ja päris 100% veendunud polnud. Nüüd ei taha Leetu kunagi minna, veel vähem leedust toodud autot osta.


Kui siin me kirume Tallinna linnatänavaid, mis on kohutavad, siis sealkandis on maanteed samasugused.

Maantee mis läbi riigi viib "trass" on küll tipp-topp, palju parem kui meie kodumaine Tallinn-Ikla näiteks.
kõrvalteedest ei oska rääkida.
Ja eelnevale kes kurdab kolmanda rea tekkeüle...Peebu sõnad "sõida rohkem ringi"Seda kasutatakse paljudes riikides, et kui ei suuda tempot hoida siis kobid võimalikult teeäärde ja kui vastutulevad teevad möödasõitu siis samatmoodi nn. aitad neid vähe kõrvale tõmmates nt. läti,rootsi mis lähimad meile.
Ja need kes ei saa ega taha sellest aru saada, tekitavadki liiklusohtlike olukordasid, palju selliseid nähtud kui ise oled möödasõidul siis vastutulev ei tõmba teeäärde vaid vilgutab tuledega, signaalitab ja siis keerab järsult eest ära... ja nägid jälle eestinumbritega autot idikas roolis kes si..agi liikluskultuurist ei tea vaid sõidab nii, nagu Eestis sõidetakse
08.04.2011 at 13:12
Rekkamees
 
Leedus ka mõni auto müügis.
Veidi küll OT, aga mõni aasta tagasi käisin Vilniuse ligidalt omale mootorratast ostmas. Kuulutuses (autoplius.lt) oli ratta sünniaastaks 1992, kohale jõudes teh. passi järgi on aga 1991 a. Selle kohta müüjal nagu selgitust ei olnudki. Muidu kõik sujus nii nagu müüjaga telefonis eelnevalt kokku lepitud, mingeid probleeme polnud. Ratas ise korralik, sõidab minu käes siiamaani.

____________________________
Dodge Ram 2500 cummins ´97
08.04.2011 at 22:38
Indrek_S
 
Leedus ka mõni auto müügis.
Kas Leedus pole võimalik teha päringut auto mineviku kohta (a´la LKF avariipäring)?

____________________________
not done until it's done
18.04.2011 at 15:02
perilainen
Leedus ka mõni auto müügis.
Leedus tuleb kas Kaunas või marjampole turule minna nädala alguses . Ise käin sealt ca korra kuus autosid müügiks toomas . Enamasti tulevad otse treileri pealt põhja prantsusmaaalt või belgiast .Tihtipeale broneerin auto lihtsalt jutu peale ja pole veel petta saanud
Elu seal on täpselt nagu meil kultuur on lihtsalt erinev ja elu on odavam .
18.04.2011 at 21:12
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Leedus ka mõni auto müügis.  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.