register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Üritused : Otsin suveüritusteks autot  
Poster Message
ritarii
Otsin suveüritusteks autot
Tervitus
Olen Rael ja esindan reklaamiagentuuri Baltic FCB. Suvel on tulemas 5-6 suveüritust kus üks meie klientidest on peasponsor või korraldaja, seega otsime autot mida saaks ülekleepida toote logodega ja mis chilliks nendel üritustel kaasa.
Meie AD mõtetes on vanem ameeriklane. Kui on võimalus ka kabrioks teha oleks üle unistuste :). Autos peaks olema hea muusika süsteem ja pagassi tahaksime panna cooleri, kust rahvas saaks alati külma jooki haarata.
Kas on võimalik rentida kellegilt sellis autot ?
25.04.2005 at 12:07
tfr
 
Otsin suveüritusteks autot
Kahtlen, kas keegi enda autot selliseks ürituseks andma on nõus - kellel lahtine vanem Ameerika kabrio vähegi heas korras on, soovib seda viimase asjana üle nädala mahla või hügieenisidemete logodega üle kleepida.

Kui neid üritusi juba nii palju on, siis tasub ehk sobiv auto osta? Pole küll vanem, aga siin näiteks on üks üsna mõistliku hinnaga jänkikabrio müügis.

Lootus, et keegi oma "vanemat kabriot" (ilmselt on selle all siin mõeldud 60-70ndate "laevu" ), mille hinnaklass 100k+ on, väiksema summa eest reklaamiohvriks loovutab, on ilmselt üsna naiivne.
25.04.2005 at 12:57 Last edited 25.04.2005 at 13:02 by tfr
erik
Otsin suveüritusteks autot
imo hea algatus. kas ja kuivõrd tingimused kellelegi sobivad, on autoomaniku asi. ma ei tembeldaks seda üritust veel lootusetuks. siiamaani on nurisetud küll, et keegi ei taha ja keegi ei paku (või pakuvad liiga vähe). eks tellija näeb, et kui omanikud oma autosid ilmselgelt majanduslikus mõttes üle hindavad (emotsionaalselt väärtustatakse "puhast autot"), siis tehakse korrektuurid plaanides ja ostetakse omale ise vajalik auto. Tagajärjeks on ehk see, et praegused omanikud vaatavad üle oma huvid ja väärtushinnangud ning reklaamiostjad väärtustavad vanade autode omamist (kasvõi ülalpidamiskulude tõttu) ja turg loksub ise paika.

pikk jutt, s*** jutt: imo tore, et pakutakse sellist asja!
25.04.2005 at 13:09
anti
 
Otsin suveüritusteks autot
Minul järgmine kogemus. Uuriti meilt (firmalt) ka võimalust ühel suvetuuril tiirutamiseks reklaamauto tuua-teha, konkreetselt siis vana kerega, ümarate punnsilmadega Volkswageni bussi. Teema lõppes, kui kalkulatsioon jõudis 70K-ni (saksast toomine, keretööd, tehnika kontroll, reklaamvärvidesse, kleebistega). Pidi lisaks kõigele see vana väetike kliendi tahte kohaselt veel jõudma enda 1,6L mootoriga ka magamisvagunit vedada... Kallis.
Pakkusin siis rentida tol hetkel enda valduses olevat GMC Safarit. Nõudsid nad veel, et katusel tahame tantsida... ehk mingi lava sinna vaja tekitada. Pakkumine oli poole turuhinnaga. Ikka kallis ja ometi hinna pärija pole pisike firma.
Moraal. Tahetakse võileivahinnaga unikaalset asja.
25.04.2005 at 13:23
Olds
  
Otsin suveüritusteks autot
quote:
anti:Tahetakse võileivahinnaga unikaalset asja.
See ju kahjuks nii tüüpiline :)

____________________________
Premium Performance - Ameerika autode varuosad,remont,race osad & custom mootorite ehitus
Tim McAmis ametlik partner
COMP Performance Group brändide ametlik ainumaaletooja baltikumis
25.04.2005 at 13:28
Raxo
  
Otsin suveüritusteks autot
Tudengite sügispäevad 2004:

25.04.2005 at 13:53 Last edited 25.04.2005 at 13:56 by Raxo
ritarii
Otsin suveüritusteks autot
Mina jälle.
Nii naiivne polnudki et lootsin odava raha eest saada head asja ja et kleebime sinna hügeenisidemete reklaame täis, seda ka polnud plaanis. Siin meie majas on heade ja unikaalsete autode austajaid, seega keegi poleks marki hakanud autodele tegama. Samuti on toode mida vaja nõnda promoda täiesti reklaamitav ja mõtlevale, noorele, eluteadlikule inimesele suunatud.
Eelarve on praegusl hetkel koos kleepimisega (mida teostame ise) väga normaalne. Lootus oli et ei võtaks inimselt autot ära, vaid äkki kellegil 2-3 tk, millest ühega saaks natuke raha teenida.

Tänan kõikide mõtete eest. Meie poolne huvi on olnud vaid positiivne. Keegi kedagi solvata ei tahtnud.

Kui kellegil on mingit infi et keegi nt. mitme auto omanik on asjast huviatatud, siis võiks helistada või mailida.
Rael 56 600 214
25.04.2005 at 15:53
PlyVal64
Otsin suveüritusteks autot
Palun, võtke mu Ply. Kõbige ja sõitke. Niigi teatud tolvanid seda juba peetinud ja ka see suvi mina autot ei kasuta. Mida teha ei saa - cabrioks ei saa. Mis teha tuleks ehk mida ma sügisel on garaazi tagasi tahan: olemasolevad roostekahjustued kõrvaldatud, ilus värv seljas ja uued korralikud piduri installitud. Kuna passis roheline ja märkustes mitmevärviline, siis see kombinatsioon peaks säiluma. Ei ole tänase värvkatte täielik taastamine. Mis hinnaga need tööd tehtud saate, on oma ai. Teeme kirjaliku leppe ja näiteks mingi 15. september tahan auto garaazi tagasi saada. Kui tingimused pole täidetud, siis leppetrahv aga õite soolane. Sobib?
Põhjusmõtteline hetkeseis selline: http://www.pilt.ee/view/70515/
Mootor käib, ainult besuvoolik vaja vahetada. Mootorit võiks heaks kulgemiseks pisut kõbida, kuid see pole oluline. Cooleri võite ju ehitada, kuid seal üks probleem: bensupaak. Ja tümaka võib ju sisse ehitada, midagi lõhkuda ei tohi. Coolerit ja tümpsu sügisel ei vaja.
Aga olete siis arvestanud u. 50kilose väljaminekuga???
25.04.2005 at 17:14
Bikerman
 
Otsin suveüritusteks autot
Tervitused.
Siin teile suveks auto-lõikama ei pea.Alpine stereo on sees(võibolla subbwoofer lisada ainult ja pagass külmikuks olemas.Kõik tehnika uus,Eestis sõitnud 500 miili.Ja lisaks väga effektne värv(peaegu et värske veel).
RENDITASU:1 suvi =85000.-eek
Pärast kasutamist võib auto endale jätta.Auto on 93 Chrysler Le Baron.Ja pilt:
30.04.2005 at 19:24
autodusa
  
Otsin suveüritusteks autot
mul on punane lahtine põrnikas kui sobib ka mitte usa auto.Cooleri jaoks on ka ideaalne koht taga istme taga,kui katus maas on see avatud ruum

____________________________
www.usacar.ee https://www.facebook.com/usacarest
Porsche 964
Ford Mustang Boss 302
MB C43 AMG
30.04.2005 at 23:39
japanspeed
Otsin suveüritusteks autot
inimene teeb viisakalt pakkumine ja põhimõtteliselt saadetakse p***e. Kah naljakas suhtumine.

Lihtsalt niisama isiklik arvamus.
01.05.2005 at 01:34
arxx
Otsin suveüritusteks autot
To Japanspeed:
1. Ei saa aru, keegi pole kedagi siin kuhugi saatnud, pigem on tehtud ju mõned pakkumised.
2. Kui suhtumine ei meeldi (respekteeriv usa raua suhtes), otsi mõni teine foorum, või püüa oma isiklikke nägemusi mitte esitada.
BTW, su El Camino retsimise teemasse suhtuti ju suht tolerantselt. Ostad Camino + diisli ja majandad, mees teab, mis mees teeb.
3. lisada jääb üks kulunud mõtteavaldus:
"Opinion is like asshole, everybody got one"
(Dirty Harry)

sorry for offtopic

____________________________
Avenger ES - "üsna ilmetu kupee"
01.05.2005 at 07:49
anti
 
Otsin suveüritusteks autot
Bikerman'i pakkumises tegelikult on läbi huumoriprisma sügav mõte sees. Erilise auto rent kuus (sest tegelikult ju auto ikkagi suvi läbi reklaamautona kinni) peaks olema suurusjärgus 6-7K ja kui arvestada reklaamkleebised juurde, siis mõistlik oleks teha ühekordne suurem väljaminek ja endale meeldiv-sobiv auto välja osta.
01.05.2005 at 08:55
Bundy
Otsin suveüritusteks autot
Kui vaadata rendifirmade kodulehtedel olevaid pakkumisi, renditakse erilisi autosid koos juhiga. Leidsin '56 Dodge Custom Royali ja '60 Cadillac Coupe mille rendihind on vastavalt 10000.- ja 8000.- päev. Pikema rendi puhul saaks kindlasti alla hinnas aga point on selles, et vana ja huvitavat autot pereauto hinnaga rentimiseks pole lihtne leida. Isegi tavalise natuke silmapaistvama auto rent kuuks maksab vähemalt 15000.- Hindasid vaadates on soovitus auto ostmiseks isegi kõige mõistlikum. Siin mitu teemat olnud vägagi huvitavatest pakkumistest eBays mõistlike hindadega. Kui auto hind ennast esimese suvega tagasi ei teeni siis järgmisel suvel kindlasti + ringi sõita reklaami eesmärgil saab pidevalt mitte ainult suvel.
01.05.2005 at 15:22
tqhq.ee foorum : Üritused : Otsin suveüritusteks autot  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.