register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Autode vedu USAst Eestisse  
Poster Message
kalevpoeg
Autode vedu USAst Eestisse
Olen jälginud nüüd mõnda aega kõrvalt seda mängu (USA's olevate autode müük ja autod konteinerisse ja Eestisse) ja mulle tundub asi nüüd viimasel ajal imelikuna. Asjaga seonduvaid isikuid USA loode kaldal tean isiklikult. Seega tahaks asju natuke raputada enne kui ära koitab!
On isik kes riskib oma naha ja karvadega, ning tuleb aegajalt siia autosid käega katsuma ja ise neid ka ära saatma. Ka on isik kes istun kompu taga ja läbi kompu inventuuri kokku külvab ilma asju katsumata. Lisaks sellele millegi pärast tekivad probleemsed resultaadid vennale kes naaseb Eestisse. Väga lihtne, teine vend on kaugel ja kättesaamatu samas mitmed ärimehed kasutavad samu kanaleid ja vahendeid inventuuri Eestisse saamiseks. Kohalikud eestlased taas seostavad kõike vaid inimesega keda näha ja katsuda saab. Seega teised vennad oma tehingutega (üks kõik millist sitta kokku keerab) on puhas poiss! Mina leian, et Eestis olevad kliendid võiksid veidi hinnata seda et on keegi hull kes oma närvid panti paneb selle nimel et ka kindlaks teha et autod mis ta oma klientidele ajab on ikka oma hinda väärt.
Kuigi ma olen sõbralike suhetes nende kõigiga siin tahaks et Eestis ka oldaks objektiivne oma hankijate suhtes!
Ka see on kindel et hästi teha võtab aega, kähku saab vaid püksid täis sittuda.

Olen kindel et asjaosalised teavad millest on jutt!
15.12.2005 at 12:39
Peeter82
 
Autode vedu USAst Eestisse
Mis selle jutu mõte on laiale avalikkusele ehk TQHQ foorumilugejale?

____________________________
ex Camaro ´79, ´80, ´93
15.12.2005 at 13:23
peep
 
Moderator
Autode vedu USAst Eestisse
Ehk siis räägid nende asjaosalistega otse ? Seda foorumit loeb 2000 inimest ja ümmarguse mõistujutuga pole mõtet neid koormata.

Minu nägemust mööda on foorum info vahetamise koht. Kui Sul on kasutajate jaoks huvitavat ja kasulikku infot, siis postita seda. Kui on mõni asi kellegiga sirgeks rääkimata jäänud siis tee seda privaatselt.

Kui see teema on tehtud ärisuhete klaarimiseks, siis ta suletakse, kuna foorum ei ole abivahend, mida on lubatud selleks otstarbeks kasutada.
15.12.2005 at 13:34
kadjakas
Autode vedu USAst Eestisse
Hasek kirjutas okultistist, kes kes kõrgendatud meeleolus sõnas: kuju on olemine ja mitteolemine on kuju.
Sama tark jutt siin. Kalevpoeg, mis uba on????
15.12.2005 at 14:44
tohoh
 
Autode vedu USAst Eestisse
Hiiliv tarbijakaitse...

____________________________
Ford Mustang ´96
Põrnikas `69
Dodge Avenger ´08
GAZ 24 ´84
15.12.2005 at 20:10
Vanaisa
  
Moderator
Autode vedu USAst Eestisse
Jah, kalevipoeg, räägi siis ära mis südamel.
Muidu ongi nii, et iga tooja kohta käivad mingid legendid ringi, tarka ikka midagi teada ei saa.

____________________________
KÕIK KASTIRATASTELE, SELTSIMEHED!!!
:evil
15.12.2005 at 21:56
kalevpoeg
Autode vedu USAst Eestisse
Konkreetne asi on selles, et kui tellitakse kaupa USAst või mõnelt muult kaugelt maalt, siis transport on kallis ja seega kogutakse kokku piisav kogus erinevate klientide kaupa et saatmine üldse võimalik oleks. Selle põhjuseks on ka veel enamuse Eesti klientide maksuvõime, kus klient soovib kõrgekvaliteedilist kaupa ja teenust üliodavalt. Tulemuseks on rahale vastavad kaubad ja ka teenused. Mina ei saa aru kuidas on võimalik üldse selliste hindadega midagi teha. Kuna Eestis elab väga vähe inimesi ja neist omakorda veel vähem on kliendid, reeglina võtab soodne kauba saatmine ka veel aega. Selle tagajärjel kliendid muutuvad närviliseks, mis on arusaadav. Kuid potentsiaalsed kliendid peaksid siiski hankijatesse suhtuma võimalikult objektiivselt hoolimata kuulujuttudest. Isiklikult kontakteeruma ja konkreetseid küsimusi esitama hankijale otse. Mina kui klient saadan ise vahetevahel oma kraami Eestisse ja ka ei taha maksta normaalselt, olen vahest oodanud peaaegu pool aastat, et mu inimesed saaksid oma kauba kätte. Mis teha, kuid mul on ju valiku võimalus. Ma ju võin iga kell saata kiirpaki kõva papi eest ja see on kohal kiiresti.
15.12.2005 at 01:04
Vanaisa
  
Moderator
Autode vedu USAst Eestisse
Ilus jutt, suures osas ka õige.
Ja mis sa selle peale kostad, kui saatja on välja käinud mitmeid tärmineid, aga kaupa ikka pole?
See pole vabandus, et meie rotid tahame "kõrgekvaliteedilist kaupa ja teenust üliodavalt", pohhui, küll kunagi siis ära saadame.
Saatja on saatja ja kui on mingi tärmin maha pandud, siis selle ajaga peab asi ka olemas olema.


____________________________
KÕIK KASTIRATASTELE, SELTSIMEHED!!!
:evil
15.12.2005 at 01:28
Ragnar
Autode vedu USAst Eestisse
Sry, minule isiklikult tundub see mõttetu halana. Igal teenusepakkujal on omad kohustused ja riskid. Kui viimased üle jõu käivad, siis palun jäta see amet ja vali vähem vastutusrikkam.
16.12.2005 at 10:56
Vanaisa
  
Moderator
Autode vedu USAst Eestisse
Kuldsed sõnad, Ragnar. Nii ongi.

____________________________
KÕIK KASTIRATASTELE, SELTSIMEHED!!!
:evil
16.12.2005 at 10:57
udu
 
Autode vedu USAst Eestisse
kalevipoeg, sa paistaksid palju targem välja, kui sa siia midagi ei postitaks.
Mis hindadest sa halad?
Meil on turumajandus, sina tahad müüa, mina osta, lepime diilis kokku. Lähtudes meil kehtivast võlaõigusseadusest, kui sa oled teinud pakkumise, siis sa ka pead sellises kvaliteedis asja sellise aja ja sellise hinnaga mulle tooma.


____________________________
Chevrolet Corvette '80
Cadillac CTS '06
16.12.2005 at 11:00
kalevpoeg
Autode vedu USAst Eestisse
Vanaisa ees müts maha! See oligi minu point! udu las udutab edasi oma super tarkusega...
Mina õnneks/õnnetuseks olen samasugune klient ja ka eeldan tärminitest kinni pidamist. Aga närilistest ma pole midagi rääkinud. Hinna ja kvaliteedi suhtest küll!
16.12.2005 at 11:58
diesel
Autode vedu USAst Eestisse
kas olen mina ainuke pikajuhtmeline, aga ma ei saa küll aru, kellele teema algataja nüüd vastu pääd anda tahab, või kelle kaitseks ta sõna võtab?
16.12.2005 at 13:10
vr_
  
Autode vedu USAst Eestisse
Kui sa siin hoolega kaitsed ohvreid ja ründad pahalasi, siis minule pole sinu infost ausaltöeldes lapersetki abi.. kui tahad kõvasti avaldada või kui oled argpüks siis on targem mokk maas hoida.

Ilgelt hea on lugeda, et kuuldavasti on eesti toiduainete tööstuses pettureid kes tomatid kollaseks värvivad ja neid kõrvitsapähe müüvad.. See on ikka kolepaha lugu ja pole üldse aus päriskõrvitsatootjate suhtes kes palehigis oma tööd rassivad et kõrvitsal see kõige pehmem pinnas oleks ja kohapeal hoolitsevad ise et kastet saab.

Kui sa nüüd ilusti aru said mida ma öelda tahtsin ja kellele näpuga näitan ja kas mu postitusest kasu oli siis ma anna 5 krooni sulle selle eest.

____________________________
Imperialist 71
16.12.2005 at 13:19
Caddy73
Autode vedu USAst Eestisse
Kas kellad löövad TILL- TILL ?

____________________________
convertible 500cid
16.12.2005 at 13:58
rutua
Autode vedu USAst Eestisse
Istun ja loen ja loen ?Aga mitte muhvigi ei saa aru?Kas kellestki on KALEVIPOEG saanud ja ei julge oma õige nime alt kirjutada????
16.12.2005 at 16:27
deville 66
Autode vedu USAst Eestisse
quote:
rutua: Istun ja loen ja loen ?Aga mitte muhvigi ei saa aru?Kas kellestki on KALEVIPOEG saanud ja ei julge oma õige nime alt kirjutada????

Või on tal põõsas SIIL - ka see on variant........

Tahaksin lisada, et avagu suu see, kellel on fakte!


____________________________
eks Tahoe´03
eks DeVille´66
eks Camaro x 2
eks Blazer 4,3
eks Chevrolet Lumina APV
eks Pontiac Sunbird
eks Pontiac Grand AM
eks Vette 68
16.12.2005 at 17:13
Caddy73
Autode vedu USAst Eestisse
No toho till! Ütle siis lõpuks nimi ka välja, kes on see eesti soost härra keda usaldada võiks? Tahaks ka teiselt poolt lompi autot osta, aga ei tahaks ämbrisse astuda.

____________________________
convertible 500cid
16.12.2005 at 18:41
kalevpoeg
Autode vedu USAst Eestisse
kalevpoeg mitte KALEVIPOEG! Kaks täiesti erinevat kasutajat netis. Paluks mitte segi ajada, muidu sõidab veel tema mulle sellga! Mina olen selle nime all olnud netis juba umbes kümme aastat. tqhq's eelmisest. Kuna asja osaline palus nime mitte avaldada ja see üldse oli minu idee kirjutada koos Jackiga (Daniels) siis ma paneks teema omaltpoolt lukku,kuna mõistlikku asja siin nii või teisiti ei saa. Kui keegi hangib midagi ameerikast siis ikkagi soovitan alati kõik vennad otse läbi helistada ja ise oma otsus teha kes õige mees!
16.12.2005 at 01:01
Bikerman
 
Autode vedu USAst Eestisse
Kui tegemist on nüüd lääneranniku tarnijatega,siis peaks teil häbi olema nats jah.Käisin eile sadamas ja lahtise konteineri kõrval olid inimesed ükskõiksete nägudega,suul sõnad-kurat pool aastat ootasin(oli teine juba meelest läinud).Vette oli näiteks Augustis ostetud juba.Tänaseks olen samuti investeerinud samasse auku----lootes,et minu asjad jõuavad ehk kiiremini.Kui aga kordub kõik endine,siis ostan edaspidi ainult idarannikult.Transa ajavahe ida ja läänevahel on maksimum 2-3 weeksi,mitte samavõrra kuid.
Loodan,et kellegile nüüd ülekohut ei teinud.Aga asjad peaks ja võiks siiski muretumalt sujuda.Et keegi ei peaks nutma ja ostjad oleks õnnelikud.Omalt poolt edu ja tublit tegutsemist mõlemale agendi numbrit kandvale foorumi liikmele.Loodan parimat teenindust.
Head jõulurahu ja pauguga aastavahetust teile seal teispool maapalli-ega teil seal lihtne pole pea-alaspidi olla:beer
Edek
16.12.2005 at 01:20 Last edited 16.12.2005 at 01:50 by Bikerman
rutua
Autode vedu USAst Eestisse
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=17104


Ja härra kalevipoeg miks peaksin tulema ise kohale kui on võimalik ka nii asju ajada.Ja minu teada pole ma kellegile midagi võlgu ja kunagi ka jäänud.Ja need asjad mida pidi mõni mees organiseerima Eestisse ei suutnud ja nüüd on need asjad teel minu konteineris.Miks peaks mina võtma kellegi saatmata asjad oma konti.Aga see oli selleks et mitte kuulata siin poolsete ootajate nurinat.Ja austusest nende inimeste vastu olin nõus seda tegema.
Ja tänu mõnemehe lubadustele on ka saanud mustata siin foorumis sealpoolne partner.
Aga ok eks koerad hauguvad ja karavan läheb edasi.Sooviks teile edaspidiseks äriks ÕNNE ja tuletan meelde MAAILM JA KA EESTI ON NII VÄIKE.
17.12.2005 at 12:59
kalevpoeg
Autode vedu USAst Eestisse
to rutua

kellele see jutt on mõeldud??
kas on põhjust, et sa ennast puudutatuna tundsid?
18.12.2005 at 01:29
426
  
Autode vedu USAst Eestisse

Happy now?

____________________________
Kevad tuleb!!! Minge garaaži!
18.12.2005 at 01:42
rutua
Autode vedu USAst Eestisse
No härra Kalevipoeg mis siin arvata sa ju mainisid nimeliselt.Teiste tegijate nimesid ju polnud kusagil.Või ei mäleta sa enam mida kirjutad?
18.12.2005 at 02:10
Caddy73
Autode vedu USAst Eestisse
kalevpoeg sa jätsid ikkagi vastamatta, kes see tore mees on kes oma käega USAs autosi silitamas käib? Senikaua kuni sa seda ei tee, ei kuule ka siinset vastukaja tema praegusele tegevusele. Täiesti selge on ka see et ise kohal käies, tuleb see ka klientidel kinni maksta! Ja kogu protsess venib veel pikemaks ja see ei ole hea argument.Oodates vastust suurele saladusele.

____________________________
convertible 500cid
19.12.2005 at 12:11
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Autode vedu USAst Eestisse  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.