Poster |
Message |
kadjakas |
Hüva nõu vaja. 98 a. Jeep G-Cherokeel vesi salongis.
Eilse ja üleeilse vihmaga hakkas vesi armatuuri alt salongi tulema. Põgusa uurimise tulemusena avastasin, et Grannil on õhuvõtuavade juures kolm vee äravoolu. Kummalgipool servas( läheb kuskile tiiva ja ukse vahele) ja ilmselt üks kopsik keskel, igastahes voolik tuleb paremast koopast välja. Ilmselt on see keskmine kopsik või volla umbes, lasin hirmsa koguse vett esiklaasile ja salongi tekkis rõve loik. Mul on eelmiste massinatega sama keberniit olnud, nimelt seisab mu auto pidevalt puude all. Ja sealt pudeneb igasugu sitta, mis ummistab vee äravoolu.
Aga ühesõnaga küss: on keegi sihukese jamaga kokku puutunud enne? See õhuvõturibi mahakruvimine tundub Grannil vastik kpp olema, maha tuleb võtta kojamehed, mis on aga eri sita ligipääsetavusega. |
22.05.2006 at 11:19 |
|
kadjakas |
Siis tutkisin asja vähe põhjalikumalt, kakkusin esiklaasi eest selle neetud õhuvõturibi maha ja avastasin, et vee äravoolu kohti on siiski kaks. Kummalgi küljel üks. Lasin suruõhuga korralikult puhtaks, justkui oli ühel poolel tropp ees. Nuvot. A vesi voolab ikka salongi. Kurvides ja kiirenandades-pidurdades on kuulda, kuis vesi lirtsub. Kuskil soendusradika juures tundub seda rohkelt olema. Enamus voolab kõrvalistuja poolele, veits tuleb juhi jalgadele. Ja jutt käib liitritest, mitte mõnest piisast.
Mida värki ?
PS. Jahutusvedelik on timmis, sehuke liitritega kadu oleks kohe näha. Seega radikas asi pole. |
23.05.2006 at 20:04 |
|
Madlobster |
Tõenäoliselt on sul soendusmootori ja ventkanalite plast torbik kuskilt vett täis. Ise kokkupuutunud sama asjaga, mitte küll cherockeel. Kui vee äravoolukanalid olid umbes siis see vesi voolas kõik ventkanlitesse ja nüüd loksub seal ja pääseb vastavalt kurvidele erinevatest avadest välja. |
23.05.2006 at 20:23 |
|
HardStep |
AC kondentsvee äravool umbes,see oleks minu pakkumine.
23.05.2006 at 21:20 |
|
Madlobster |
quote: HardStep: AC kondentsvee äravool umbes,see oleks minu pakkumine.
AC kondensi ei teki nii palju |
23.05.2006 at 21:32 |
|
heiki003 |
ac kondensvee äravool umbes.
|
31.08.2006 at 21:26 |
|
kadjakas |
Nii, nüid lahendus käes. Kui kellelgi veel sihuke jama juhtuma peaks, siis hüva nõu saab siit: http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=7686&highlight=grand |
29.08.2007 at 13:48 |
|
mambr |
A/C kondentsvett tekib ikka väga palju! Kuuma ilmaga vaata auto alla, vesi lausa niriseb!!!
30.08.2007 at 22:17 |
|
matka666
|
majandasin just eile selle asjaga. puurisin sinna plastik konsooli alla uue augu ja tõin toruga ära voolu teise kohta, kuna seegi kindel pole, et poolraam sitta täis ei võiks olla. ja seda puhastada pole vist eriti huvitav, ma arvan.
|
10.09.2007 at 09:25 |
|
kadjakas |
quote: matka666: majandasin just eile selle asjaga. puurisin sinna plastik konsooli alla uue augu ja tõin toruga ära voolu teise kohta, kuna seegi kindel pole, et poolraam sitta täis ei võiks olla. ja seda puhastada pole vist eriti huvitav, ma arvan.
Kuda-kuda? Palun pajata lähemalt sellest uuest äravoolutorust! Peab vist ka meisterdama hakkama...
Paar nädalat tagasi sai ummistus minema puhutud, eila hommikul käivitamisel kostus salongiventikast taas rataslaeva häält
|
10.09.2007 at 09:37 |
|
matka666
|
tegin siis nii, et puurisin selle kopsiku alla serva 9,5 augu, otsisin 10-se poldi, saagisin pea maha, et jääks umbes 3-4 cm jupp, puurisin 7-se augu läbi. mida suurem seda parem. siis otsid vooliku jupi, lased salongi põhja augu ja tootki sealt meeldivasse kohta kondentsi toru. ega ma tea kas see asi ka toidab, kuna alles eile tegin, aga loodan et toimib. kui umbe peaks minema, siis tean vähemalt kust otsida, natuke suruõhku ja peaks toimima jälle.arvan et peaks olema lihtsam variant, kui kuskil raami sees seda ummistust taga ajada. |
11.09.2007 at 09:09 |
|
|