register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Laadimisprobleemid ja sellega seotud veakoodid...  
Poster Message
vasja

Laadimisprobleemid ja sellega seotud veakoodid...
Mu Dodge bussi akulaadimisega seotud probleem pole siiani lahenenud. Edasiminekut siiski on, sest avastasin, et kompuutrit ümbritsev silikoon on ajahambale järele andnud ja pealt pragunenud. Ilmselt on sealt sissepääsenud niiskus pahandust teinud . Siit lähtudes kohe esimene küsimus - kas kuskil müüakse parajalt vedelat silikooni, millega saaks selle pragunenud osa asendada? Plaanis on vana silikoon võimaluste piires eemaldada ja uus peale valada.

Samuti kontrollisin üle veakoodid, võrreldes eelmise korraga midagi muutunud polnud:

37 - Torque Converter Unlock Solenoid Circuit (see veakood on püsiv ja seotud sellega, et autol on kolmekäiguline kast)
41 - Charging System Circuit (sellest ei saa ma täpselt aru)
45 - Boost Limit Exceeded (ja sellest ka, sest turbot mu autol pole - kui see on turboga seotud)
46 - Battery Voltage High (see kood on kõigiti arusaadav ja otseselt seotud laadimisprobleemiga)

Koodid on pärit siit, ma ei oska selle koha usaldusväärsuse suhtes midagi öelda.

Kas keegi kommenteeriks...

20.09.2010 at 16:12
zuurik

see 41 on tõlkes laadimis süsteemi ahela probleem..ehk abiks kui kõik juhtmed üle käid/mõõdad et kuskil lühist ei oleks? Dioodid kontrollitud?

20.09.2010 at 16:40
vasja

Genekaga peaks kõik korras olema. Probleem on pigem kompuutris. Aga ma lasen selle enne ülevaatusele minekut üle vaadata. Geneka siis.

20.09.2010 at 20:54 1 edit. Last edited 20.09.2010 at 20:55 by vasja
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Laadimisprobleemid ja sellega seotud veakoodid...  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.