register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autode müük : M:Lincoln Continental Mark4 Limo.1972 460cid.  
Poster Message
Motorist
  
M:Lincoln Continental Mark4 Limo.1972 460cid.
Lubage esitleda:


Pakun müüa sellist kaunist ja soliidset vana ehtsat ameerika klassikalist limusiini, millega sõitsid omal ajal vaid suured tegijad. Auto ise on toodud hiljuti ühendriikidest ja on vägagi heas korras auto, pisikesi nokitsemist nõudvaid töid muidugist leidub siiski. Auto on värvitud ühendriikides. Salongist puudub vaid baarikapp kuid selle võib ka tellida oma soovide ja äranägemise järgi. Auto on Eestis ja seega EU-s arvel, tollid ja maksud on tasutud ja auto on läbinud edukalt ülevaatuse.
Hetkel on tehtud ära kõik tööd et oleks võimalik autot kasutada nii et istud sisse ja keerad võtit ning sõidad. Sõita on selle autoga väga mugav ja mõnus, vanale ameeriklasele kohaselt on auto pehme ja vaikne. Rooli taga on ruumi ka 2m kasvuga juhile ja teisele sellisele turvamehele juhuks kui peaks vaja minema. Autol on passis 8 kohta ja on igati legaalne limusiin. Autot on hoitud ja tundub et tegu on siiani originaalse nahksalongiga ja originaalsete detailidega nagu ntx juhi ja salongi vaheseinaga , siiani on säilinud ka omaaegne lisa: Telefon, mida ei ole hakanud välja võtma sest sobib ajastutruult autosse, kes teab võibolla on vaja kunagi veel Obamale helistada ja tellida valgest majast valget veini. Pagasnik on ameeriklasele omaselt väga suur ja mahutab vabalt pikniku korvid vähemasti seitsmele reisijale või paar tülikat äripartnerit või muud tülikat tegelast, all on ka punnid et kõik ebavajalik hiljem ära pesta ja välja lasta pagasnikust. Auto sobib nii turisimitallu kui mõisakompleksi külalisi sõidutama, kulud on autol üllatavalt väiksed arvestades suurust, liigelda on lihtne, rool on väga kerge ja pidurid väga eeskujulikud. Gabariitide poolest on sõita nagu täispika kaubikuga, pöördering on väiksem kui suurel kaubikul, tänu korralikult väljapööratavatele ratastele. Autol on all suverehvid millel jääk on ca 5mm. Autoga saab kaasa ka nii remondimanuali, mootori tihendi sarja, käigukasti filtri ja tihendid. Autole on ostetud korralik Exide 84ah 800A käivitusvooluga uus aku millel on garantii 2 aastat. Starter on läbinud remondi ja omab 6 kuulist garantiid. Pidurisüsteemis on vahetatud esimesed kettad ja klotsid.
Hetkel peale esimeste õnnelike kilomeetrite on selge et kõik toimib ja pole veel vaja midagi vahetada, vahetatud on vaid V8 ämbliktihend ja õli koos filtriga. Mootor käib väga ühtlaselt ja mühiseb kapoti all väga rafineeritult ja sobilikult sellisele ratastel häärberile. Esmastel sõitudel Tartu linna vahel oli inimeste huvi ja tähelepanu väga suur ja silmist oli näha et paljud oleksid soovinud istuda selle limo tagaistmel ja nautida ehtsat ameeriklase fiilingut. NB! Seda autot saab ka laenutada koos juhiga oma tähtsamateks sündmusteks nagu pulmad, aastapäevad, firmapäevad, teleshowd, filmivõtted ja muu sarnane. Purjus koolilapsi selle autoga kahjuks ei veeta, selleks on olemas teised tavalisemad limusiinid. Kui on huvi autot tellida siis palun kirjuta meilile ja suhtleme edasi, lisan ka kohe et autot saab vaadata Tartus 9-18 ja ka kokkuleppel nädalavahetuseti. Proovisõit autoga maksab 10 eur. Seda seetõttu et ma ei soovi oma aega ja auto puhtust rikkuda ilma reaalse ostuhuvita inimestega.
Autoga saab proovisõite teha kuni lume tulekuni siis auto läheb talvituma ja soolastele eesti teedele seda autot ei vii. Julgen arvata et tegu on baltikumi ainukese sellises heas korras oleva Lincoln limusiiniga, auto ise on siiski ehtne ajastutruu ameerika raud aga samas pole hind rauast. Kui on suur huvi ja soov saab alati auto müügi hinnas teha läbirääkimisi pika laua taga ja ajastutruult. Võimalus on auto osta ja saada Tartus turvaline hoiukoht ja jooksevhooldus ja autojuht ka kokkuleppe korras, kuidas iganes ka härrad soovivad. Auto on müüdav ka järelmaksuga kuid seda eritingimustel . Tänud tähelepanu eest!

H: 9999EUR.
Asukoht on lõunaosariikide mitteametlik päälinn Tartu.
Tel 53 900 300. Meil, motoristiklubi@hot.ee

Ülejäänud pildid tekivad vaikselt siia: http://album.ee/album/268480/50289587

LINK: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id_hash=f8a1db5a4bb03e473aea6a85911f6fbb

Tänud tähelepanu eest.

____________________________
http://www.motoristiklubi.eu Teeme: Roostevaba väljalase KÕIGILE! info tel 53900300 https://www.facebook.com/MotoristiKlubi
06.10.2011 at 11:38 1 edit. Last edited 08.10.2011 at 23:09 by Motorist
tqhq.ee foorum : Autode müük : M:Lincoln Continental Mark4 Limo.1972 460cid.  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.