» Üritused » Üritused 2000

 
»FHRA Finals
»Pärnu Suvi II etapp
»Colonial Beach Rod Run
»Kiikala Burnout Party
»Pennzoil Night Race
»Utti kiirendusvõistlus ja Forssa Pick-Nick
 
»Speedest
»Lähemalt USA autodest Speedestil
»Power Camp
»Västerås Power Big Meet
»Street Slide Weekend
 
  FHRA Finals
Autorid: MustangGT ja Newton
  SM-võistluste kulminatsioon, mida lisaks soosis suurepärane ilm, mistõttu tulemused olid väga head ning 300 km/h kiiruse ületasid mitmed autod. Meeldejääv üritus, millest on ka palju pilte.
  » Vaata lähemalt...
   
  Pärnu Suvi II etapp
Autor: Pärtel
  Kiirendusvõistlus Pärnu Suvi 2000 II etapp, kus võimsamate tänavaautode klassis tuli võitjaks Lauri 454 CID (7,4 liitrit) '82 Camaro.
  » Vaata lähemalt...
   
  Colonial Beach Rod Run
Autor: Rustang
  Ometigi on keegi käinud ameerikaraua emamaal ühel autoüritusel ja nüüd on võimalus sellest meie lehekülgedel lugeda. Tegu oli näitus/cruising üritusega, kus usaraua kodumaale kohaselt jäi silma mitmeid ilusaid liikureid.
  » Vaata lähemalt...
   
  Kiikala Burnout Party
Autor: Newton
  Veel üks väiksem võistlus, kus väga sobiv võimalus sõbralikus keskkonnas oma autole esimesi korralike veerandmiiliaegu saada. Palju pilte.
  » Vaata lähemalt...
   
  Pennzoil Night Race
Autor: Pärtel
  Senistest võistlusest mastaapseim, kus tqhq'st käidud. Kui auto just kümneid või veel kiiremini ei sõida, siis sinna minnakse vaatama, mitte sõitma. Vaatamist see eest jagub rohkem kui küllaga. Hobujõud juba tuhandetes.
  » Vaata lähemalt...
   
  Utti kiirendusvõistlus ja Forssa Pick-Nick
Autor: Newton
  Pilte ja muljeid ühest täielikult USA rauale pühendatud nädalavahetusest Soomes, algatuseks cruising Helsingis, siis kiirendusvõistlus Uttis ja lõpuks suurim USA autode kokkutulek Soomes - Forssa Pick-Nick.
  » Vaata lähemalt...
   
  Speedest
Autorid: Newton ja Peep
  Kui korraldajate mõned ämbrid kõrvale jätta, oli Speedest 2000 päris kõva üritus, esimest korda oli Eestimaa pinnal võimalus sõitmas näha 10-sekundi autot ja D-klassi pani kinni tqhq oma inimene, Peep.
  » Vaata lähemalt...
   
  Lähemalt USA autodest Speedestil
Autor: Pärtel
  Pärtel oli abiks 2000. a. Speedesti korraldajatele ja nägi seepärast toimuvat lähemalt kui tavavaataja. Pikemalt juttu USA autode, eriti Lauri ja Jyrki sõitudest.
  » Vaata lähemalt...
   
  Power Camp
Autor: Max
  Otepää Power Camp on Eesti suurim (tegelikult vist ka ainuke :) USA autode kokkutulek ja kuigi 2000. a. üritus langes Speedestiga samale päevale, olid need, kes Camp'ile tulid ehk pärast rõõmsamadki.
  » Vaata lähemalt...
   
  Västerås Power Big Meet
Autor: Peep
  Power Big Meet on Euroopa suurim USA autode kokkutulek, mis toob kokku umbes 10 000 autot. Sellises autohulgas on kindlasti esindatud kõik USA auto harrastuse suunad, nii et midagi huvitavat leiab ürituselt igaüks.
  » Vaata lähemalt...
   
  Street Slide Weekend
  Esimene üritus, kus tqhq seltskond käis, seda vägevam oli muidugi nii tõsiseid masinaid esimest korda elusuuruses näha. Kohaliku klubi korraldatav üritus, kus väga sobiv võimalus sõbralikus keskkonnas oma autole esimesi korralike veerandmiiliaegu saada.
  » Vaata lähemalt...
   
 
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.