» Üritused » Üritused 2000 » 

FHRA Finals
» Street klassid
» Stock / Super Stock
» Super Street
» Super Gas
» Super Comp
» Competition
» Pro Mod
» Teised sõidukid
» Veel pilte

Mustang GT 94 tqhq teadetetahvlilt käis septembri keskel Soomes Alastaros, kus toimus kiirendusvõistluste Soome meistrivõistluste finaaletapp. Klassidelt ja osalejatelt oli võistlus sarnane Night Race'iga, kuid erinevalt tollest üritusest oli ilm päikeseline, kuid jahe, ehk veerandmiilil võistlemiseks ideaalne. See väljendus ka mitmetes tippaegades, mis välja sõideti.

 

Ürituse osavõtjate nimekirjad ning kvalifikatsiooni ja eliminaatori tulemused on leitavad FHRA kodulehelt.

Tegelikult toimus nime järgi koguni kaks üritust. Esimene neist oli Street Cup Finals. Street A, B, C ja D klassid on nö. igameheklassid, ala on odavam, võistlused ise väiksemad ja kohalike klubide korraldatud. Teine üritus oli Taffel SM-Finals, kus võisteldi profiklassides, kus tehnika juba märksa kallim ja kiireimate klasside masinad lähevad 6-sekundi aegu.

 


Street klassid

 

Street klasside kõige kiirema kvalifikatsioonitulemuse sõitis välja Steet B-s võistlenud Tero Laukkanen, kelle 2-liitrine turboga BMW liikus suisa kaheksaid, 8,90@240 km/h.

 

Fatal error: Uncaught Error: Undefined constant "Thumb" in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/htdocs/dir.php:80 Stack trace: #0 /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/htdocs/events_2000_finals.php(56): thumbs(11, 1, 3, 3) #1 /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/htdocs/dir.php(403): include('/data01/virt688...') #2 {main} thrown in /data01/virt688/domeenid/www.tqhq.ee/htdocs/dir.php on line 80