Poster |
Message |
andrustt |
usa standardi tuled
meie teedel liikumas veel palju ameeriklasi, millistel küljes USA standarile vastavad (ilma E-märgistuseta) tuled ja klaasid. Endalgi plaanis selline soetada. Seadusest näpuga järge ajades ei vasta nad Eesti tehnonõuetele. Kuidas tegelikult reaalses elus asjaga lood on? Tehnoülevaatusega? Sõidukid ju iseenesest registris olemas? |
08.10.2003 at 07:01 |
|
Ago
|
usa standardi tuled
Tehnoülevaatusega pole probleeme kui masin enne mingit kindlat kuupäeva eesti registrisse kantud. Oli vist 93 veebruar, eks teadjamad parandavad kui eksin.
Samas on mul naabrimehel 95 non euro spec. Lumina mis mingi nipiga 97. aastal on registrisse saadud ja tema käib selle masinaga ainult ühes ülevaatuspunktis. Teistest olevat peale paberitesse vaatamist pikalt saadetud
Edit: Tegelikult vaata topicut ülevalpool seal kõik kirjas http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=6152
08.10.2003 at 07:13 |
Last edited 08.10.2003 at 07:17 by Ago
|
andrustt |
usa standardi tuled
jah selles foorumis kirjas jutt põhiliselt registreerimisest. Antud juhul küsimus ongi rohkem selles, et kuidas tegelik elu nende masinatega, mis mingi nipiga registrisse saadud (ka peale 01.01.1997) aga tegelikult eurospec ei vasta. Kas ainus lahendus ongi nn "üks kindel ülevaatuspunkt"? |
08.10.2003 at 08:57 |
|
rastva |
usa standardi tuled
Tegelt võibolla mõnes kleepsudega teglevas firmas võimalik need rõnga sees "E" tähed klepsust valmis vuffeldada. Põgusal vaatlusel võib mõne ülevaataja ära küll petta. Ja asi peaks uute tulede soetamisest ikka nõksa odavam tulema. |
09.10.2003 at 12:29 |
|
Ets |
usa standardi tuled
Juba mulle pakuti välja variant kus vuffelfirma teeb nii tuledele kui ka klaasidele E tähised nagu kord ja kohus. Iseasi kas a) ülevaataja on teadlik euromustangi puudumisest ja b) kui avastatakse selline võltsing siis... |
09.10.2003 at 13:04 |
|
mrtn |
usa standardi tuled
siiditrükis oleks kõige õigem, kleepsud jäävad näha. peale selle lihtsalt E ei kõlba, ikka indeks ka juurde. tagatuledega on nutusem, nendel on tavaliselt reljeefne kiri peal. |
09.10.2003 at 13:37 |
|
anti
|
usa standardi tuled
Siiditrükifirmad teevad ka reljeefset termotrükki...ehk siis teha läbipaistva lakiga kirjed...nagu päris |
09.10.2003 at 13:58 |
|
peep
Moderator |
usa standardi tuled
Olen ka kuulnud "E teenuse" võimalusest ja arvan, et why not, kui häda käes. Punasele tagasuunale siiski pole mõtet seda E tähte peale lasta. Klaaside puhul jah on tehnoloogiaks siiditrükk. Kuidas tuledele/rihmadele tehakse ei tea aga see on delo tehniki.
Kõige targem on muidugi mitte osta illegaalselt registreeritud sõidukit, miks endale asjatut peavalu tekitada ? |
09.10.2003 at 14:30 |
Last edited 09.10.2003 at 14:32 by peep (Moderator)
|
Jutulind |
usa standardi tuled
Ma ka juba pikalt isekeskis mõelnud olen, et kallis see ringikese sees E trükkimine vajalikule klaasile ikka on ... Ja tõesta hiljem, et mina selle sinna tegin ...
'06 Fiat Panda 4x4 |
09.10.2003 at 21:58 |
Last edited 09.10.2003 at 21:59 by Jutulind
|
peep
Moderator |
usa standardi tuled
Asjatundlikule silmale on muidugi juba 100 m. pealt näha, kas auto on US või E spec, trüki sinna mistahes tähekesi. |
09.10.2003 at 22:02 |
|
5.0 |
usa standardi tuled
küsisin täna autover autoklaasist stangi esiklaasi ja palusin uurida, kas on e märgiga ja pärast paaritunnist uurimist teatas müüja, et on e märgiga.
loodetavasti uuris õigesti |
10.10.2003 at 15:05 |
|