Tootjaid on mitmeid ja nad pakuvad sarnaseid asju ka. Nagu juba eespool mainisin, soovitan GM Performance Parts'u poolt pakutavat Hot Cam komplekti. Mis see on, vaata
siit. Tegu siis suhteliselt väikese nukaga, stock kaantega kannatab ka natuke kangemat sobitada aga pead arvestama, et see mootor on suure läbisõiduga aga kangem nukk tahab rohkem pööret, et rohkem jõudu arendada. Seetõttu soovitan jääda stockilähedase pööretevahemiku juurde.
Mu oma autol on ka see komplekt kasutusel ja olen rahul, sõidab igapäevakasutuses normaalselt.
Headerite valik on lai, odavamast otsast mõistliku kvaliteediga on Hookeri lühikesed, ilma keraamilise katteta. Usas maksavad need ca. $ 460. Ehk nagu näed, odav see pole, ma pakun, et see minu poolt soovitatud programm kokku läheks ca. 50 k. maksma ja ega vähemaga pole mõtet mängima hakata. Alternatiiv on, et tee masin lihtsalt korda ja sõida. Sisselaset ja väljalaset saab hiljem vahetada, selleks ei pea mootorit maha võtma.
Asjade hindu võid veel siit vaadata:
http://www.thunderracing.com/
pole ehk kõige odavam koht aga teenindus on kiire ning hea ja probleemide tekkimisel aidatakse need lahendada ehk soovitan.